Liga 2

Două transferuri din Liga 1 la Steaua! Ambii jucători au evoluat pentru echipa națională

Echipa lui Daniel Oprița se află pe locul 6 în liga secundă și va disputa mâine un meci amical cu CS Tunari.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 12:38
Data actualizarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 12:39

CSA Steaua București a anunțat astăzi că a ajuns la un acord cu doi jucători din Liga 1, Răzvan Andronic și Cristian Bustea.

Răzvan Andronic, atacant sau mijlocaș ofensiv în vârstă de 21 de ani, vine de la CFR Cluj. El este fost internațional de juniori Under 18 și s-a remarcat la FC Botoșani, unde a debutat într-un meci jucat cu FCSB. A mai evoluat în primul eșalon la Academica Clinceni.

Cristian Bustea, jucător de bandă, are 27 de ani și s-a despărțit în această iarnă de UTA, care îl transferase de la Daco-Getica București, fosta Juventus. Și el este fost internațional de juniori, tot la categoria Under 18.

Doi juniori de la academie au fost promovați la prima echipă a Stelei

”Steaua București a ajuns la un acord de principiu cu Cristian Bustea și Răzvan Andronic, fotbaliști care se află deja în cantonament cu echipa noastră. (...) 

În aceste zile se antrenează cu prima echipă și doi jucători formați la Academia de fotbal. Este vorba despre portarul Alexandru Petreacă (2003) și mijlocașul Robert Jindiceanu (2004)”, a anunțat clubul militar pe pagina oficială de Facebook.

Echipa antrenată de Daniel Oprița ocupă poziția a șasea în clasamentul Ligii 2, după primele 16 etape disputate. Steaua a mai anunțat pe pagina de Facebook că mâine va disputa un amical cu CS Tunari.

Foto: Facebook - CSA Steaua București

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies