Liga 2

„Militarii” îi „execută" pe jucătorii de care vor să scape? Metodele neortodoxe de la CSA Steaua 

CSA Steaua ar fi găsit noi modalități de a scăpa de jucători.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 14:28
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 15:03

CSA Steaua a început pregătirea pentru anul 2022, doar că Alexandru Zaharia, George Călințaru, Liviu Băjenaru și Ovidiu Morariu se află pe lista neagră a „militarilor”.  Aceștia chiar au fost chemați de către conducera clubului pentru rezilierea contractului, doar că fotbaliștii au refuzat inclusiv salariile până la ultima lună a contractului, argumentând că doresc să rămână la gruparea din Ghencea. 

Ture pe bani la CSA Steaua 

Potrivit digisport, CSA Steaua nu a acceptat acest răspuns și a găsit o metodă „inedită” de a-i forța pe jucători să plece de la echipă. Alexandru Zaharia, George Călințaru, Liviu Băjenaru și Ovidiu Morariu au fost anunțați că se vor antrena separat, iar în prima zi vor fi nevoiți să facă ture de teren, de 300 de metri, timp de 50 de minute, iar dacă timpul nu va fi sub 1 minut și 12 secunde, salariul va fi scăzut. 

  • Adi Popa, prezentat oficial la CSA Steaua. Primele imagini cu fotbalistul și numărul purtat pe tricou

Tratamentul va continua și în a doua zi. Doar că de data aceasta, cei 4 pedepsiți vor trebui să alerge timp de 60 de minute, nu 50 de minute, cât a fost targetul la prima probă, conform aceleiași surse. 

CSA Steaua se află pe locul 6, după 16 etape scurse din Liga 2, cu 28 de puncte, la 14 puncte de liderul Petrolul Ploiești, cu 7 puncte mai puțin decât Hermannstadt, ocupanta locului doi, și la 5 puncte distanță de U Cluj, care se află pe poziția a treia. 

De asemenea, sport.ro a solicitat o poziția oficială din partea oficialilor de la CSA Steaua, cu privire la acest subiect, dar până la publicarea articolului, clubul roș-albastru nu a oferit niciun răspuns. 

Modifică setările cookies