dinamo - otelul galati Dinamo laurentiu maxim Otelul Galati Razvan Zavaleanu Liga 2

Doar Dinamo București poate să pățească asta! ”Câinii” au luat gol de la fotbalistul lui Răzvan Zăvăleanu

Dinamo a pierdut primul meci în Liga 2, 1-3 cu Oțelul Galați, și rămâne cu trei puncte după primele două etape.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 08:05
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 08:08

Printre marcatorii moldovenilor s-a numărat și Laurențiu Maxim, extrema în vârstă de doar 18 ani. Interesant este faptul că tânărul joacă la Oțelul sub formă de împrumut de la Viitorul Cluj, club deținut de nimeni altul decât Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo!

Maxim a fost introdus pe parcursul reprizei secunde de Dorinel Munteanu și a avut un impact imediat asupra jocului. După meci, tânărul jucător a oferit și câteva declarații.

”Foarte frumos, cu tribunele cât de cât pline. E o senzație foarte frumoasă, nu pot descrie în cuvinte. Îi așteptăm și pe cei de la Dinamo, sperăm să promovăm și noi anul acesta și să fie un joc în Liga 1 între aceste două echipe”, a spus Laurențiu Maxim.

Dinamo - Oțelul, ultimul meci al etapei a doua din Liga 2

Meciul Dinamo - Oțelul 1-3 a închis etapa a doua din Liga 2. ”Câinii” rămân pe locul 11, cu trei puncte și un golaveraj cu două goluri marcate și trei primite. De partea cealaltă, Oțelul a urcat pe locul cinci, la egalitate cu Poli Iași și CSA Steaua.

În următoarea etapă, Dinamo se va deplasa pe terenul celor de la ACS Viitorul Tg. Jiu, în timp ce Oțelul va juca ”acasă” cu Unirea Constanța.

Modifică setările cookies