Ovidiu Burca Dinamo dinamo - otelul galati Liga 2

Transferuri pe bandă rulantă la Dinamo, după înfrângerea cu Oțelul: câți jucători ajung sub comanda lui Burcă

Dinamo - Oțelul Galați 1-3 | Vlad Iacob, noul administrator special de la Dinamo, a anunțat noi transferuri după înfrângerea cu Oțelul Galați.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2022, 21:19
Data actualizarii: Marti 16 August 2022, 21:19

În această săptămână, Dinamo va oficializa ”două sau trei” transferuri, urmând ca în viitorul apropiat să mai ajungă încă patru jucători sub comanda lui Ovidiu Burcă

Vlad Iacob spune că Dinamo suferă în compartimentul defensiv, astfel că este de așteptat ca Burcă să primească întăriri în acea zonă.

Dinamo primește întăriri: ”Săptămâna asta sigur doi, poate chiar trei”

"Bineînțeles, ca orice înfrângere e foarte frustrantă. Din păcate, am suferit un pic la nivel individual, au fost goluri primite pe greșeli individuale. A fost acel penalty ratat într-un moment foarte bun pentru noi. N-am avut extraordinar de mult timp, îi rog pe fani să fie răbdători ca să ne pregătim. 

Săptămâna aceasta vom anunța noi transferuri și cu siguranță vom arăta mai bine la următoare partidă. Săptămâna asta anunțăm sigur doi, poate chiar trei, și în total eu sper să reușim încă 4 transferuri. Cred că e clar pentru toată lumea că avem nevoie de jucători în apărare", a declarat Iacob. 

Meciul Dinamo - Oțelul a închis, astfel, etapa a doua din Liga 2. ”Câinii” rămân pe locul 11, cu trei puncte și un golaveraj cu două goluri marcate și trei primite. De partea cealaltă, Oțelul a urcat pe locul cinci, la egalitate cu Poli Iași și CSA Steaua.

În următoarea etapă, Dinamo se va deplasa pe terenul celor de la ACS Viitorul Tg. Jiu, în timp ce Oțelul va juca ”acasă” cu Unirea Constanța.

Modifică setările cookies