Dinamo FCSB Iulian Rosu Liga 2

Dinamo nu glumește! Transferă un stelist, dublu campion al Ligii 1 și absolvent de Teologie

Dinamo este pe punctul de a înregistra un jucător. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Iulie 2022, 14:38
Data actualizarii: Vineri 15 Iulie 2022, 14:44

Dinamo traversează cea mai grea perioadă din istoria clubului, după retrogradarea în Liga 2. Gruparea din Ștefan cel Mare a rămas fără jucători, datoriile au ajuns la aproape 7 milioane de euro, iar Florin Răducioiu (52 ani) a părăsit staff-ul administrativ. 

FCSB, Rapid și Dinamo?

Cu toate acestea, Răzvan Zăvăleanu este hotărât ca Dinamo să promoveze încă din primul an. Potrivit gsp, „câinii” sunt aproape să-l înregistreze pe Iulian Roșu (28 ani), care este la Metaloglobus din aprilie 2022. 

Mijlocașul central este un produs al FCSB-ului (n.r. fosta Steaua București), alături de care a câștigat titlul în 2013, cu Laurențiu Reghecampf (46 ani) pe bancă. Trei ani mai târziu, Roșu prindea 4 meciuri în Liga 1, sub comanda lui Marius Șumudică (51 ani), când Astra Giurgiu câștiga campionatul. 

Pe lângă fotbal, Iulian Roșu a călcat și pe urmele tatălui său, care este preot. Jucătorul a mărturisit care a fost factorul declanșator pentru a absolvi Teologia și rolul pe care îl are Dumnezeu în viața sa. 

„Când eram mic, tata era preot de spital, la Sfânta Maria. Mi-am petrecut copilăria pe holurile spitalului pentru că mergeam mult pe la el. Nu era cel mai fericit loc, dar eu eram fericit că-l găsesc pe Dumnezeu. Vrând-nevrând, mai făceam și prostioare pe acolo, eram mic.

Mă sensibiliza suferința pacienților. Eu mă duceam, stăteam, dar apoi plecam acasă. Dar ei tot acolo rămâneau și îi regăseam a doua zi. Ei acolo locuiau. Tata stătea la o măsuță, rar prindea amfiteatrul spitalului. Șapte ani am mers în acel loc”, a povestit fostul junior al FCSB-ului, care a mai jucat și pentru Rapid, pentru digisport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies