Derby de RISC MAXIM pentru Rapid! Meci URIAS cu Petrolul. S-au dat aproape toate biletele, se anunta o SUPER ATMOSFERA in Regie

Derby de RISC MAXIM pentru Rapid! Meci URIAS cu Petrolul. S-au dat aproape toate biletele, se anunta o SUPER ATMOSFERA in Regie

Rapidistii ar fi vrut sa joace pe National Arena partida cu Petrolul, insa programul evenimentelor de pe cel mai mare stadion al tarii nu a permis mutarea meciului din Regie.

Astfel, Rapid - Petrolul se va juca pe stadionul Sportului. Derby-ul va fi sold-out! Tichetele de la Peluza Nord si de la Tribuna 1 aproape ca s-au epuizat. Rapidistii au realizat un clip special pentru a promova meciul de miercuri. Mai sunt doar cateva sute de bilete disponibile, anunta giulestenii.

"Mai mult de jumatate din bilete s-au vandut, cu trei zile inainte de meci. La Peluza Nord mai sunt foarte putine binete, 250, in timp ce la Tribuna 1 se mai pot achizitionat 450"
, a anuntat Rapid pe pagina de Facebook a clubului.


 

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Congres cu lacrimi la PSD. Dăncilă: „Eu plâng foarte greu, poate au fost lacrimi de bucurie”
BRAT