DDB Dinamo Razvan Zavaleanu Liga 2

DDB, comunicat oficial! Pe cine cheamă fanii alături de Dinamo

Fanii din programul ”Doar Dinamo București” au emis un comunicat oficial după ultimele evenimente din cadrul clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 14:35
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 14:37

DDB-ul invită legendele clubului alături de administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, la o discuție cu Nicolae Badea pentru a discuta despre viitorul clubului din ”Ștefan cel Mare”, ajuns în Liga 2, fără antrenor și cu datorii uriașe.

S-a luat în calcul inclusiv varianta unei ”fuziuni” între CS Dinamo și echipa care a retrogradat acum în Liga 2, dar acest lucru nu poate fi posibil din punct de vedere legal, după cum susține Ionuț Popa, președintele Clubului Sportiv.

DDB, comunicat oficial: ”Avem un singur gând, salvarea lui Dinamo”

"Unitatea este cheia!

Dinamo traversează cea mai dificilă provocare din istoria începută în 1948. În aceste momente, doar eforturile comune ale celor care simt în alb și roșu pot salva Dinamo. În acest sens, programul DOAR DINAMO BUCUREȘTI face un apel la unitate!

Dinamo înseamnă suporteri, Dinamo înseamnă foști și actuali jucători sau antrenori, Dinamo înseamnă foști sau actuali salariați ai clubului Dinamo. Dinamo are nevoie în aceste momente de implicarea tuturor.

Ne-am bucura ca domnii Răzvan Zăvăleanu, Mircea Rednic, Nicolae Badea, Florin Prunea, Cornel Dinu, Ionuț Lupescu, Mircea Lucescu, Ioan Andone și alții, să vină alături de noi în efortul de a salva Dinamo și să reușească, în aceste momente, să treacă peste divergențele pe care le au sau peste subiectele care îi separă.

Avem un singur gând, salvarea lui Dinamo, iar în acest demers avem nevoie de toți dinamoviștii. Din partea noastră, a suporterilor din Programul Doar Dinamo București, aveți toată deschiderea, vă așteptăm cu brațele deschise în lupta pentru salvarea lui Dinamo!

ÎN VIATA ASTA MAI AVEM DE FĂCUT! Echipa DDB!", a fost comunicatul postat de DDB pe Facebook.

Ionuț Popa: ”MAI nu se poate asocia cu o entitate aflată în insolvență”

Ionuț Popa, președintele Clubului Sportiv, a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Ora Exactă în Sport” de ce nu ar fi posibilă, din punct de vedere legal, această variantă, chiar dacă Răzvan Zăvăleanu a purtat discuții cu cei de la CS Dinamo.

Din punct de vedere legal, clubul care aparține de Ministerul de Interne nu se poate asocia cu o societate aflată în insolvență, cum este cazul lui Dinamo, care are și datorii uriașe.

„În acest moment nu, pentru că au datorii, și Ministerul de Interne nu se poate asocia cu o entitate în insolvență și cu câteva milioane de euro datorii și nu există bază legală din punct de vedere juridic”, a spus Ionuț Popa, la emisiunea Ora Exactă în Sport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!