csa steaua Daniel Oprita liga 2 Liga 2 Daniel Oprița

Cum a justificat Daniel Oprița rezultatele slabe ale celor de la CSA Steaua

'U' Cluj a învins-o cu 3-1 pe CSA Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 08:33
Data actualizarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 08:32

Cele două cluburi s-au înfruntat în prima etapă a grupelor Cupei României. 'U' Cluj a făcut deplasarea pe stadionul „Steaua” din Ghencea și i-a învins pe „militari” cu lejeritate.

Cum a justificat Daniel Oprița rezultatele slabe ale celor de la CSA Steaua

În campionat, CSA Steaua se situează în a doua jumătate a clasamentului pe locul 13, cu doar opt puncte înregistrate după șapte etape disputate în al doilea eșalon.

După înfrângerea cu 'U' Cluj, Daniel Oprița, antrenorul „militarilor”, a subliniat că de când se află la echipă și-a îndeplinit toate obiectivele, iar acum reconstruiește formația.

„În viața unui antrenor mai sunt și momente ca acestea. În acei patru ani în care am stat, mi-am îndeplinit toate obiectivele. În acest moment încerc să construiesc o nouă echipă. Am adus 18 jucători.

Nu poate să spună cineva că nu sunt jucători cu calitate.

Este și o rivalitate între ei, sunt jucători pe anumite poziții care sunt acolo și probabil vor să dea mai mult și nu le iese. E un club cu suporteri, e și un pic de presiune”, a spus Daniel Oprița la conferința de presă.

CSA Steaua - 'U' Cluj 1-3

Oaspeții au înscris două goluri rapide în prima parte a meciului. Alex Chipciu a reluat superb în minutul 27 în plasă, în timp ce Filip Ilie a majorat diferența în minutul 34 și a realizat „dubla” în minutul 53.

Boiciuc și-a trecut și el numele pe tabela de marcaj pentru „militari”, în minutul 65. Cei de la CSA Steaua nu au reușit însă să mai creeze pericol la poarta oaspeților, iar tabela de marcaj a rămas nemodificată până la capătul celor 90 de minute.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!