VIDEO Alex Chipciu a răbufnit: ”Doamne ferește! Dacă aici e Steaua, am luat-o razna. Cu echipamentul ăla fake?”

'U' Cluj a învins-o cu 3-1 pe CSA Steaua.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Septembrie 2023, 18:41
Data actualizarii: Joi 28 Septembrie 2023, 18:54

Cele două cluburi s-au înfruntat în prima etapă a grupelor Cupei României. 'U' Cluj a făcut deplasarea pe stadionul „Steaua” din Ghencea și i-a învins pe „militari” cu lejeritate.

Alex Chipciu a răbufnit: ”Doamne ferește! Dacă aici e Steaua, am luat-o razna. Cu echipamentul ăla fake?”

La conferința de presă de după meci, Alex Chipciu a oferit o declarație războinică la adresa celor de la CSA Steaua. Fotbalistul a dat de înțeles că nu „militarii” sunt adevărata Steaua București.

„Doamne ferește. Dacă aici e Steaua, am luat-o razna. Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Daca asta e Steaua, doamne... Ce Steaua? Cu echipamentul ăla fake? Doamne ferește. E o bătaie de joc. Suntem bătaie de joc noi ca țară oricum”, le-a spus Alexandru Chipciu reprezentanților mass-media, după meci.

Brăileanul a evoluat pentru FCSB în perioada ianuarie 2012 - iulie 2016, timp în care a bifat 169 de apariții, a reușit să marcheze 34 de goluri și să paseze decisiv în 38 de situații, în aproximativ 13.500 de minute petrecute în echipamentul clubului.

La 'U' Cluj, Alex Chipciu a venit în iulie 2022, după doi ani și jumătate petrecuți la rivala din oraș, CFR. În acest moment, site-ul de specialitate Transfermarkt îl evaluează pe winger la 550.000 de euro.

CSA Steaua - 'U' Cluj 1-3

Oaspeții au înscris două goluri rapide în prima parte a meciului. Alex Chipciu a reluat superb în minutul 27 în plasă, în timp ce Filip Ilie a majorat diferența în minutul 34 și a realizat „dubla” în minutul 53.

Boiciuc și-a trecut și el numele pe tabela de marcaj pentru „militari”, în minutul 65. Cei de la CSA Steaua nu au reușit însă să mai creeze pericol la poarta oaspeților, iar tabela de marcaj a rămas nemodificată până la capătul celor 90 de minute.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!