CSM Slatina - CSA Steaua Clubul Sportiv al Armatei csa steaua Daniel Oprita Liga 2

CSM Slatina - CSA Steaua 1-2 | Reacția categorică a lui Oprița după meci: „Trebuie să schimbăm atitudinea”

CSA Steaua a învins-o luni pe CSM Slatina, scor 2-1, în deplasare, într-un meci din etapa a doua a Ligii a doua. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 August 2022, 17:24
Data actualizarii: Luni 15 August 2022, 17:36

CSA Steaua a reușit prima victorie din startul eșalonului secund, cu CSM Slatina.

Formația lui Oprița se află, în acest moment, pe locul șase cu patru puncte din șase posibile, iar Slatina este ocupanta poziției a șaptea, cu trei puncte.

  • Daniel Oprița

După meci, Daniel Oprița a remarcat faptul că jucătorii săi au fost mult prea relaxați și că, per total, gazdele au jucat mai bine, dominând o mare parte din partidă.

Oprița: „A fost un hazard”

„Trebuia să intrăm concentraţi, să mai dăm două-trei goluri. Această atitudine de relaxare nu pot să o înţeleg. La cum a jucat cu noi 60 de minute, Slatina merita cel puţin un punct. Nu a fost vorba de căldură, la mine nu merge aşa. Dacă nu vor să înţeleagă, să facă altceva. Să meargă să joace un meci pe săptămână, fără căldură. Le mulţumesc pentru finalul acesta de joc.

Am rămas în 10 oameni, a fost un hazard. Trebuie să jucăm şi pe temperaturile astea. Această atitudine mă nemulţumeşte. În afară de cele trei puncte sunt nemulţumit. Ei trebuie să joace fotbal, de asta sunt plătiţi. Alibiurile astea cu motivatul nu merg.

Adi Popa a dat un gol frumos până în minutul 30. S-a terminat meciul pentru noi în minutul 30. Sper să învețe din lucrurile astea. Am luat foarte multe cartonaşe. Toate meciurile vor fi grele. Îi felicit pe cei de la Slatina pentru atitudine. Trebuie să avem şi noi atitudinea asta”, a declarat Daniel Oprița.

CSM Slatina - CSA Steaua 1-2

Formația lui Oprița a câștigat meciul grație supergolului reușit de Adrian Popa din minutul 13 și golului înscris de Bogdan Chipirliu din minutul 24.

CSM Slatina a redus diferența în minutul 73 prin Doman, însă prea târziu să mai poată face ceva.

Modifică setările cookies