Liga 2

CSA Steaua s-a despărțit de un titular din sezonul trecut. Fotbalistul vrea să joace în străinătate + mesaj îndreptat către Peluza Sud

Echipa lui Daniel Oprița, schimbări consistente de lot în pauza competițională. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 17:50
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 17:57
Din articol

Clubul Steaua București, echipă din Liga 2, a anunțat azi rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu portarul Raul Bălbărău. 

În vârstă de 21 de ani, Raul a solicitat acordul Stelei de a pleca în această vară din Ghencea pentru a-și putea negocia un transfer la o formație din străinătate.

"Raul a ajuns la Steaua în 2020, de la CSM Slatina, și a fost unul dintre factorii de stabilitate ai echipei, atât în sezonul în care s-a promovat din Liga a III-a, cât și în campionatul recent încheiat", scriu cei de la CSA Steaua. 

În sezonul 2021-2022, Raul Bălbărău a apărat poarta Stelei în 24 de partide, iar în jumătate dintre ele nu a încasat gol. Mai mult, Raul a fost de două ori convocat la lotul național de tineret de selecționerul Florin Bratu.

“Vreau să le mulțumesc tuturor pentru acești doi ani foarte frumoși petrecuți aici, unde de fiecare dată am reușit să ne atingem obiectivul. Să îmbrac tricoul Stelei a fost o onoare de care o să fiu mândru toată viața și sunt convins că va veni un moment când voi reveni în Ghencea. Le doresc mult succes băieților și celor din stafful tehnic, astfel încât, sezonul acesta, împinși de la spate de Peluza Sud, să reușească promovarea în Liga I", a transmis portarul. 

CSA STEAUA BUCUREȘTI

Antrenor - Daniel Oprița (confirmat)

Veniri - Tsvetelin Chunchukov (Sepsi OSK / liber de contract), Costinel Gugu ("U" Cluj / liber de contract), Cristian Balgiu ("U" Cluj / liber de contract), Atanas Trică-Balaci (CSU Craiova / împrumutat), Alexandru Sima (FCV Farul / împrumutat), David Dincă (FCV Farul / împrumutat)

Plecări - Liviu Băjenaru, Vasile Buhăescu, Alexandru Zaharia, Florin Răsdan, Sergiu Bactăr, Ovidiu Morariu, George Călințaru, Dragoș Huiban, Robert Neacșu, Claudiu Dragu (contracte încheiate)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!