Liga 2

CSA Steaua renunță la șase jucători! Daniel Oprița a făcut anunțul oficial

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 17:30
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 22:42

Chiar și așa, echipa armatei se gândește ca actuala ediție de campionat să fie una de succes pentru a demonstra suporterilor că clubul Armatei este capabil să obțină rezultate remarcabile.

Daniel Oprița anunță că șase jucători vor părăsi echipa în această iarnă, în încercarea de a reabilita lotul. CSA Steaua vrea să se claseze în play-off, chiar dacă echipa nu poate promova.

Am renunţat la câţiva jucători, 6 jucători. E vorba de Mario Enache, portarul care s-a întors la Craiova, Gherghiceanu şi-a reziliat contractul şi cu patru suntem în negocieri. Până acum nu şi-au găsit echipe şi nu vor să plec. 

Se vor antrena separat. Este vorba de Morariu, Băjenaru, Zaharia şi Călintaru. Sper să ajungem la o înţelegere pe cale amiabilă, să îşi găsească şi ei echipe unde să le fie bine. Aşa am decis. Sunt cele mai grele decizii, dar nu avem ce face.

Chiar dacă la UEFA am avea drept de promovare, am înţeles că legislaţia noastră nu ne permite.Pentru play-off au şi ei niste bonusuri. Una e să joci în play-off cu echipele de pe primele şase şi alta e să joci pe terenurile pe care joci cu alte echipe. E altceva în play-off. Îşi doresc şi ei lucrul acesta, indiferent dacă avem sau avem drept de promovare. Rămâne să vedem ce restricţii vor fi când ne întoarcem, dar eu sper să fie aşa cum trebuie şi să mergem în Antalya”, a spus Daniel Opriţa. 

În pauza de iarnă, CSA Steaua va juca trei meciuri amicale. Echipa a încheiat anul pe locul șase în Liga a Doua, cu 28 de puncte.

Partidele de pregătire programate de Steaua:

15 ianuarie- CSA Steaua - Progresul Spartac

22 ianuarie - CSA Steaua - CS Tunari

28 ianuarie - CSA Steaua - Afumaţi

Modifică setările cookies