FOTO CSA Steaua - Oțelul Galați 1-0 | "Militarii" au obținut cele trei puncte grație reușitei lui Chunchukov

CSA Steaua a reușit să obțină cele trei puncte din confruntarea cu Oțelul Galați, scor 1-0.

Live text: CSA Steaua - Otelul Galati
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Octombrie 2022, 19:00
Data actualizarii: Marti 25 Octombrie 2022, 18:55
CSA Steaua
sport live match gol! Chunchukov '47
1-0
11
Otelul Galati
MIN '90+4
Final

Final.

MIN '47
Gol

GOOOL CSA Steaua! Chunchukov împinge mingea în poartă după ce se împiedică! "Militarii" deschid scorul rapid, imediat după fluierul de start al reprizei secunde. 

GOOOL CSA Steaua! Chunchukov împinge mingea în poartă după ce se împiedică! "Militarii"..._2155
1-0
MIN '46
Inceput

Partea a doua a început!

MIN '45
Pauza

Pauză.

MIN '42
Ratare

Cisotti îl încearcă pe Dincă de la mare distanță, șutul este foarte bun, prinde pământul, însă goalkeeper-ul CSA Stelei este pe fază și respinge balonul în corner.

MIN '33
Ratare

Cisotti trage puternic de la marginea careului după ce ochește un unghi liber. Lovitura trece razant de bara transversală, echipa lui Dorinel Munteanu rămâne periculoasă la poarta "militarilor".

MIN '12
Ratare

Cisotti încearcă o centrare șutată, însă Sabău respinge cu succes balonul. CSA Steaua răsuflă ușurată, după ce oaspeții se fac periculoși la poarta lui Dincă.

MIN '1
Inceput

Arbitrul fluieră startul meciului.

Lineup

Echipele de start!
 

CSA Steaua: Dincă, Bărbulescu, Chipirliu, Chunchukov, Enceanu, Gheorghe, Gugu, Ilie, Oroian, Popa, Sabău;
Oțelul Galați: Dur-Bozoanca, Azinovic, Cîrjan, Cisotti, Gorovei, Mitoi, Neagu, Nica, Panait, Rus, Yabre.
25-10-2022 15:32

CSA Steaua - Oțelul Galați, ora 17:00

Steaua este pe locul doi și poate reveni pe primul loc în cazul în care va reuși să câștige derby-ul rundei cu Oțelul Galați. ”Militarii” vor reveni în Ghencea, după ce TAS a decis să ridice suspendarea dictată de FRF.

De partea cealaltă, Oțelul Galați a avut un start bun de sezon în Liga 2 și este pe locul trei, cu o singură înfrângere în zece meciuri. Dacă va câștiga, echipa lui Dorinel Munteanu va egala liderul Unirea Dej și va trece peste CSA Steaua.

„Este o echipă bună, dar nu invincibilă. Obiectivul nostru este să obținem maximum dacă se poate din această partidă. Este foarte bun și un punct, dar tot timpul pregătim jocul la victorie. Echipa noastră stă foarte bine din punct de vedere fizic și tactic, dar ne mai trebuie și ultima parte a acțiunilor, fiindcă ne creem ocazii, dar nu finalizăm, însă per total am fost mulțumit de jocul echipei, chiar și de meciul din cupă”, a spus Dorinel Munteanu, înainte de meciul cu CSA Steaua

„Nu pot să spun că mi-e teamă, am emoții ca la fiecare joc, dar mai ales că jucăm cu Oțelul, echipa care e în spatele nostru la 2 puncte. Mă gândesc că va fi un joc dificil în care trebuie să fim foarte atenți pentru că sunt o echipă agresivă, o echipă muncitoare cu un antrenor care știe să îi pună în teren. A avut performanțe, vrea să fie pe primul loc de fiecare dată și nu ne va fi ușor”, a fost declarația dată de Daniel Oprița.

Standings provided by Sofascore

Modifică setările cookies