Liga 2

CSA Steaua a vrut să mai ia un fost campion cu FCSB: ”I-am spus lui Adi Popa să-l sune”

CSA Steaua a vrut să mai transfere un jucător care a luat titluri cu FCSB, după Adi Popa.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 10:01
Data actualizarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 10:05

Daniel Oprița, antrenorul ”militarilor”, a dezvăluit că echipa sa a fost interesată de Raul Rusescu. Steaua a încercat să profite de relația de prietenie dintre atacant și Adi Popa, dar cu toate acestea, s-a lovit de refuzul acestuia.

Rusescu a ales să spună ”pas” unei oferte din Liga 2 și a plecat în Italia, unde evoluează în Serie D, la Lamezia Terme.

"Pe Rusescu l-am ofertat, dar nu a vrut să vină. I-am spus lui Adi Popa să îl sune, eram în autocar. Dar Rusescu i-a zis că nu vine, nu vrea la liga a doua. Mai vrem transferuri, avem deja discuţii cu stranieri buni, un fundaş francez, de 22 ani, care joacă constant la nivel de liga a treia din Franţa. Apoi doi croaţi, din primele ligi din Croaţia şi Cipru. Dar trebuie să reziliem cu cei patru fotbalişti, că altfel va fi destul de greu”, a spus Daniel Oprița, potrivit Play sport.

Steaua este pe locul șase în Liga 2 și „tremură” pentru locul de play-off. Este la doar două puncte distanță de urmăritoarea Csikszereda Miercurea Ciuc și la egalitate cu locul cinci, ocupat de FC Buzău.

59 de goluri, 25 de assist-uri și 149 de partide sunt cifrele lui Raul Rusescu în tricoul celor de la FCSB.

Modifică setările cookies