Ovidiu Burca Dinamo Metaloglobus - Dinamo Liga 2

Ce l-a șocat pe Ovidiu Burcă, după Metaloglobus - Dinamo 1-2: ”N-am văzut așa ceva în cariera mea”

Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenorul celor de la Dinamo, a vorbit despre meciul cu Metaloglobus, câștigat de ”câini” cu 2-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Octombrie 2022, 11:37
Data actualizarii: Duminica 23 Octombrie 2022, 11:38

Chiar dacă au avut emoții pe final, ”roș-albii” au reușit să obțină toate cele trei puncte din meciul cu Metaloglobus. 

Nu mai puțin de trei jucători de la Dinamo au terminat meciul ”șifonați”: Ahmed Bani și Denis Giafer au avut capetele sparte, în timp ce Antonio Bordușanu a fost cărat pe brațe în afara terenului de cei din staff-ul ”câinior”, după o accidentare la genunchi.

Ovidiu Burcă: ”Nu-mi aduc aminte să fi văzut un moment ca acesta”

Antrenorul lui Dinamo a spus că nu a mai văzut niciodată în cariera sa un meci cu accidentări pe „bandă rulantă” la cel dintre Metaloglobus și Dinamo. Și gazdele au avut emoții, după ce Okan Chatziterzoglou a avut nevoie de îngrijirea medicilor, după ce s-a prăbușit pe teren.

”Întotdeauna există lucruri care te surprind. De exemplu, ieri, faptul că meciul mergea bine, aveam 2-0, îl controlam, au fost acele minute în care ai două capete sparte, nu știi cum să oprești două sângerări, adversarii dau gol, nu ai atâtea tricouri pe bancă. 

Nu îmi aduc aminte în cariera mea, și am mulți ani în fotbalul românesc, să fi văzut un moment ca acesta. Întotdeauna apar lucruri nu numai tehnice, dar și extrafotbalistice, care pot influența lucrurile. D-asta este o meserie atât de complexă”, a spus Ovidiu Burcă, la Digi Sport.

Dinamo a ajuns la patru meciuri consecutive fără înfrângere în Liga 2. ”Câinii” au 16 puncte și au ajuns pe locul 11, aproape de play-off.

În următoarea etapă, Dinamo va juca la Giurgiu cu CSM Slatina, ocupanta locului șapte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies