APOCALIPSA COVID in fotbalul din Romania! Vin RETRAGERILE IN MASA ale cluburilor: Burleanu a recunoscut tot

Burleanu recunoaste ca urmeaza dezastrul in primele 3 ligi in cazul in care protocolul medical pentru fotbal nu va fi modificat.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 August 2020, 19:51
Data actualizarii: Marti 18 August 2020, 20:06

Burleanu spune ca Federatia nu poate plati testele pentru toate cluburile din fotbalul mic. Ar fi un efort de 20 de milioane de euro. "Nu ajungem la suma asta nici daca vindem sediul Federatiei si cele doua baze de la Mogosoaia si Buftea", spune Burleanu.

"Federatia Romana de Fotbal, daca si-ar dori sa vanda cladirea Federatiei si cele doua baze pe care le detine, Mogosoaia si Buftea, nu va reusi sa stranga 20 de milioane, suma de care avem nevoie conform protocolului actual ca sa acoperim nevoile jucatorilor pentru toate competitiile. Federatia va crea un fond de sprijin pentru toate cluburile care vor dori sa reia competitiile, asta pot sa va confirm. Dar daca se pastreaza acelasi protocol medical si daca nu se implica Guvernul pe partea de costuri, cele mai multe dintre cluburi nu vor putea sa sustina aceste teste. Ganditi-va ca avem foarte multe cluburi pe de amatori, cu bugete care nu depasesc 10 000 de euro. Vor trebui sa mai puna inca 30 000 de euro pe sezon numai pentru a face testele necesare", a spus Burleanu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!