Un fost antrenor din Superliga pariază pe jucătorul trecut în linia a doua de Becali: „Este mai mobil!”

Billel Omrani FCSB Gigi Becali ilie poenaru Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 16:34
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 16:43

Antrenorul preferat al lui Becali a dezvăluit cine este jucătorul din lotul FCSB-ului cel mai portrivit pentru atacul vicecampioanei.

lie Poenaru susține că Billel Omrani, deși e ținut mai mult rezervă la FCSB, ar trebui să primească mai multe șanse.

Fostul antrenor de la Gaz Metan și UTA este de părere că spre deosebire de Andrea Compagno, titularul din atacul FCSB-ului, Billel Omrani este mai mobil și reușește să creeze culoare pentru colegii din atac prin mișcările sale pe teren.

Compagno s-a accidentat, ai nevoie de un număr 9, rămâne cu semnul întrebării. În situația asta și Omrani se pretează. Chiar dacă Compagno e un jucător diferit, e un nouar, pivot, puternic, poți să duci mingi direct pe el pentru că știe să protejeze și îți dă timp să vii din linia a doua, Omrani e mai mobil. Se pot crea niște trasee bazate pe jucătorii pe care-i ai la dispoziție.

Omrani părăsește zona, mai trage în banda stângă, poate intra Coman către centru. Omrani migrează pe toată latura careului, și de acolo pot apărea interii și atacanții laterali în atacanți centrali. 

În dreapta probabil rămâne Cordea. Este într-o formă bună și el, FCSB ca echipă e într-un moment foarte bun, de la mijloc în sus, și cu apariția fundașilor laterali care urcă bine, au redevenit o echipă foarte puternică. Ei, alături de Farul, sunt cele mai bune echipe din țară din punct de vedere ofensiv. Nu că și defensiv n-ar fi buni, o arată și clasamentul”, a spus Ilie Poenaru, potrivit Prosport.

Billel Omrani a marcat două goluri și a oferit două pase decisive în cele 14 meciuri disputate pentru FCSB în acest sezon.

  • 1 milion de euro este cota de piață a atacantului francez, potrivit transfermarkt.com
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!