Aproape calificată în Liga 1, Petrolul Ploiești trece printr-o criză financiară majoră: "Nu mai putem continua"

Petrolul Ploiesti Costel Lazar Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Mai 2022, 22:45
Data actualizarii: Joi 05 Mai 2022, 22:56

Petrolul Ploiești a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu Hermannstadt. 

Datorită acestui rezultat, Petrolul este mai aproape de calificarea directă în Liga 1, însă echipa se confruntă cu probleme financiare importante. Costel Lazăr, președintele "lupilor galbeni" a mărturisit că jucătorii au acceptat amânarea plăților salariilor, iar clubul a 'supraviețuit' în ultima perioadă din împrumuturi. 

"Mă așteptam la un meci dificil, e foarte bine că am obținut un rezultate de egalitate. După aspectul jocului, cred că este un rezultat echitabil. Cred că putem atinge obiectivul pe care ni l-am propus.

Probleme financiare importante la Petrolul: "Am supraviețuit datorită unor împrumuturi"

Situația financiară este foarte grea. Din păcate, nu am primit feedback-ul pe care îl așteptam, când echipa era pe val. Am supraviețuit datorită unor împrumuturi, datorită înțelegerii jucătorilor. Părerea mea e că nu se poate merge așa, nu mai putem continua.

Sunt discuții cu anumiți sponsori puternici, care pot susține activitatea și pot ține echipa în prima ligă. Sunt sigur că, în momentul promovării, lucrurile se vor finaliza. Doar din punct de vedere administrativ am primit sprijinul primăriei, din punct de vedere financiar nu. Nu am depus un proiect pe această temă, dar sunt convins că primăria poate contribui financiar pe viitor.

Au mai intrat sume din sponsorizări. Fac un apel către suporterii Petrolului. Avem toate condițiile pentru a putea accede în Liga 1, iar Petrolul este un brand. Le mulțumesc jucătorilor, am găsit înțelegere cu amânarea plății salariilor și a primelor.

Acest club merită să fie în Liga 1, sper să rezolvăm problemele în zilele următoare", a spus Costel Lazăr la DigiSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!