Daniel Oprița, incidente cu un oficial al Petrolului: "M-a înjurat, a spus că trebuia să mă dau la o parte"

Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Mai 2022, 16:59
Data actualizarii: Duminica 01 Mai 2022, 17:03

Petrolul și CSA Steaua au remizat, scor 0-0, în runda a șaptea din play-off-ul ligii secunde.

Stadionul "Ilie Oană" din Ploiești a fost luat cu asalt atât de petroliști, cât și de steliști, la meci fiind prezenți aproximativ 14.000 de fani. Spectacolul de pe teren nu s-a ridicat la înălțimea atmosferei, iar incidentele nu au lipsit la finalul jocului.

Daniel Oprița, incidente cu un oficial al Petrolului

Daniel Oprița, antrenorul Stelei, spune că a avut un conflict cu Claudiu Tudor, directorul sportiv de la Petrolul, care l-ar fi înjurat și chiar i-ar fi reproșat că "nu s-a dat la o parte", așa cum bucureștenii ar fi făcut, în viziunea oficialului ploieștean, la meciul cu FC Hermannstadt, pierdut de echipa lui Oprița în Ghencea, scor 1-4.

"Un duel aprig, zic că a fost rezultat echitabil până la urmă. Până acum, noi eram cam singura echipă care încerca să iasă la joc, iar adversarii mai speculau spațiile lăsate. De data aceasta am încercat și noi să jucăm mai organizați, să nu le dăm spații, dar n-am venit să jucăm la egal.

Domnul Claudiu Tudor a început să mă înjure, că trag de timp, că trebuia să mă dau la o parte pentru că m-am dat cu Hermannstadt la o parte. Numai un om (n.r - duce degetul la cap) care probabil a trăit lucruri din astea poate să se gândească. D-aia mi-a și părut rău că am pierdut la scorul ăla (n.r - 1-4 contra lui FC Hermannstadt)

Am încercat să jucăm și cu U Cluj, și cu Hermannstadt. Eu sunt prea ambițios, sunt corect și joc toate meciurile la victorie. Sunt supărat pentru meciul ăla, mă gândeam că unii oameni poate vor gândi în felul ăsta, dar asta a fost, poate au fost mai buni", a spus Daniel Oprița, după meci.

  • Danel Oprița a fost jucătorul Petrolului în perioada 2010-2013

După 0-0 pe Ilie Oană, Petrolul rămâne pe primul loc în Liga 2, cu 48 de puncte, la două lungimi de FC Hermannstadt și patru peste U Cluj. Cu trei runde înainte de final, CSA Steaua e pe 4, poziție de baraj, cu 46 de puncte, însă nu are drept de promovare.

Cum arată clasamentul în play-off-ul din Liga 2 după 7 etape

  • 1. Petrolul - 58p
  • 2. FC Hermannstadt - 56p
  • 3. U Cluj - 54p
  • 4. CSA Steaua - 46p
  • 5. Concordia Chiajna - 40p
  • 6. Unirea Slobozia - 39p

În runda a opta din play-off se vor disputa meciurile FC Hermannstadt - Petrolul, CSA Steaua - U Cluj și Unirea Slobozia - Concordia Chiajna.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!