Liga 2

Hermannstadt - Petrolul 1-1. Se amână promovarea directă a ploieștenilor pentru etapa următoare 

Petrolul a ratat șansa de a promova în prima ligă după șase ani, după ce a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul din deplasare cu Hermannstadt. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Mai 2022, 21:26
Data actualizarii: Joi 05 Mai 2022, 22:22

Cu acest rezultat, Petrolul Ploiești nu a reușit să-și asigure deja calificarea directă în Liga 1, amânând deznodământul pentru etapele viitoare.

În etapa a noua din playoff se vor disputa meciurile: CSA Steaua - Unirea Slobozia, Petrolul Ploiești - Concordia Chiajna și U Cluj - Hermannstadt.

Minutul 66 - GOOOOL Petrolul Ploiești! Takayuki Seto șutează de la marginea careului și înscrie, dar jucătorii sibieni acuză un ofsaid la Măzărache, cel care se afla pe traiectorie și ar fi deviat mingea.

Minutul 43 - GOOOOL Hermannstadt! Petrescu deschide scorul după de transformă o lovitură de la 11 m. 

A început partida! 

Ploieștenii sunt pe primul loc și, chiar dacă au avut un parcurs modest în play-off, au posibilitatea să promoveze direct cu două etape înainte de finalul sezonului, datorită rezultatelor obținute de contracandidate. 

Astfel, o victorie la Sibiu o poate duce pe Petrolul la 61 de puncte, la patru puncte de U Cluj și la cinci de Hermannstadt, lunând în calcul faptul că cele două se vor întâlni la Cluj în etapa următoare pentru meciul direct.

Petrolul a dominat tot campionatul în Liga 2, dar rezultatele din play-off nu au fost pe măsura așteptărilor. Ploieștenii au doar două victorii, cu Concordia Chiajna și Unirea Slobozia.

„N-am făcut calcule, dar cred că suntem în stare să facem cinci puncte în trei meciuri. Mergem să facem un joc bun la Sibiu și să obținem un rezultat pozitiv”, a spus Nae Constantin, după egalul cu Steaua din ultima etapă.

Clasamentul play-off-ului din Liga 2:

1. Petrolul - 58p

2. U Cluj - 57p

3. Hermannstadt - 56p

4. CSA Steaua - 46p

5. Concordia Chiajna - 41p

6. Unirea Slobozia - 40p

Modifică setările cookies