Liga 2

Actele au fost semnate! Din vara ar putea juca pe un stadion de 5 stele! Ce echipa din Liga a 2-a isi va disputa meciurile pe aceasta bijuterie de stadion

Un nou stadion de 5 stele e aproape sa se finalizeze.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Februarie 2020, 18:23
Data actualizarii: Miercuri 19 Februarie 2020, 18:42

Echipa de Liga a 2-a, UTA Arad, e foarte aproape sa joace pe un stadion de 5 stele. Primaria din Arad a anuntat ca au fost semnate actele pentru finalizarea constructiilor, iar cel mai probabil la vara va fi gata in totalitate. Suma totala pentru ultimele lucrari se ridica la 3,5 milioane de euro, iar termenul pentru finalizarea acestora este august 2020.

"A fost atribuit contractul pentru finalizarea stadionului "Francis Neumann". Ne-am propus ca inaugurarea stadionului sa se poata faca in vara. Ne despart numai cateva zile de semnarea contractului, moment in care putem sa ne apucam de treaba, iar echipa fanion a Aradului sa poata disputa primele meciuri, speram noi, din Liga 1", a declarat Calin Bibar, primarul interimar al Aradului pentru Sport Arad.

UTA Arad lider in Liga a 2-a cu 41 de puncte dupa 20 de meciuri si se afla la 4 puncte distanta fata de CS Mioveni, ocupanta locului 2.

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies