Il Luce distruge Tricolorul Breaza: "Nu le mai dau bani, sa fie toti suspendati!"

Autor: Sport.ro
Luni 23 Noiembrie 2009, 09:35
Il Luce distruge Tricolorul Breaza: "Nu le mai dau bani, sa fie toti suspendati!"

Mircea Lucescu este total dezamagit de oficialii si jucatorii de la Tricolorul Breaza, suspectati cu totii de blat la meciul cu Farul Constanta.

Putina lume stie ca Mircea Lucescu a ajutat financiar mai multe echipe din Romania. El a finantat Tricolorul Breaza, echipa pe care a ajutat-o inca din Divizia D. La finalul meciului dintre Farul Constanta si Tricolorul Breaza, scor 3-0, disputat sambata, a izbucnit un scandal de proportii.

Florin Stancioiu, antrenorul echipei vizitatoare, isi suspecteaza jucatorii ca au blatuit meciul, deoarece ar fi mizat la casele de pariuri pe un esec al propriei formatii la acest scor.


La aflarea vestii, Mircea Lucescu s-a declarat total dezamagit si propune eliminarea tuturor celor implicati din viata sportiva. "Ce treaba am eu cu asta? Ce-au facut, ce aranjament? Sunt rupt de tara, nu stiu ce se petrece acolo.

Daca au facut blat, sa fie dati afara cu totii! Echipa sa fie exclusa definitiv din campionat, sa fie desfiintata. Cine e Stancioiu asta? Nu stiu cine e antrenorul, nu-l cunosc. Sa fie si el suspendat pe viata, daca isi acuza jucatorii. I-am ajutat, pentru ca sunt din zona aia, dar eu nu cunosc echipa, jucatorii, habar n-am cine conduce Tricolorul Breaza.

Le-am dat niste bani, ca sa restructureze o cabana si sa refaca terenul de joc. Repet, daca au facut asa ceva, asemenea porcarii, sa-i suspende pe toti pe viata! Iar acel antrenor sa fie dat afara imediat pentru incompetenta si pentru prostie.

M-au sunat cei de la primarie, s-au rugat de mine, iar eu le-am intins o mana de ajutor. Am crezut ca fac un lucru bun. Cand ma va mai suna primarul, o sa-i zic ca nu-i mai dau bani pentru echipa. Gata! Ala, antrenorul, e sanatos la cap? Sa spuna el asa ceva, daca n-are probe? I-am ajutat pe cei de la Tricolorul Breaza in urma cu patru ani, cand erau in Divizia D. N-aveau nici bani de ghete." a declarat Mircea Lucescu in Evenimentul Zilei.
 

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT