Craiova, in linie DREAPTA pentru o singura echipa! "Avocatii se vor intalni, trebuie sa facem unirea in vara!" Care e planul oltenilor:

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 Ianuarie 2014, 22:07

	Craiova, in linie DREAPTA pentru o singura echipa! "Avocatii se vor intalni, trebuie sa facem unirea in vara!" Care e planul oltenilor:

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

Echipa lui Mititelu si cea a primarului Olguta Vasilescu duc negocieri in aceste zile pentru a forma un singur club incepand din vara aceasta.

Aflate pe primele pozitii in clasamentul Ligii a doua, Seria 2, cele doua echipe din Craiova s-au decis sa faca 'marea unire', asa cum o denumesc oltenii. CS este lider, in timp ce echipa lui Mititelu este pe locul patru.

"M-am intalnit cu reprezentantii Clubului CS U Craiova, sau Craiolguta, cum ii ziceti voi, si isi doresc o singura echipa, la fel cum imi doresc si eu. Va fi un club mare si puternic, care sa faca furori in Romania si, de ce nu, in Europa.

Daca la Tg Jiu am facut asta, de ce nu as putea si la Craiova. Avocatii clubului FC U Craiova se vor intalni in aceste zile cu cei ai CS U Craiova sa gaseasca modalitatea juridica sa fie doar o singura echipa din vara la Craiova", spune Condescu.

Pentru ca situatia sa fie in ordine la echipa lui Mititelu, Condescu i-a asigurat pe jucatori ca isi vor primi o parte din restante in cantonamentul de la Cisnadie, care incepe pe 8 februarie. El le-a procurat jucatorilor si 60 de randuri de echipament.

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies