Liga 2 Seria 1

Ultima suflare pentru Otelul: saptamana viitoare ar putea fi declarat FALIMENTUL! "Nu avem bani pentru urmatoarea deplasare"

Un nou termen in procesul de insolventa a clubului va avea loc miercuri, 23 septembrie. Exista riscul ca Tribunalul sa respinga planul de reorganizare

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Septembrie 2015, 17:06
Data actualizarii: Duminica 20 Septembrie 2015, 17:19

Otelul Galati isi da ultima suflare. Fara bani de deplasari si la cateva zile de anuntul care ar putea obliga echipa sa se retraga din competitie, presedintele Cristi Munteanu face un apel disperat catre oamenii cu bani din Galati.

Otelul nu a avut bani sa plateasca baremul de arbitraj etapa trecuta, la meciul cu Bucovina Pojorata si nu are cu ce sa faca deplasarea pentru urmatorul meci, cu Rapid Suceava.

"Situatia este dramatica! Nu am bani de deplasare la Suceava, motorina si cazarea costa in jur de 100 de milioane de lei vechi. Este echipa lui Adamescu, dar daca pe Adamescu nu il intereseaza, ce facem!? E usor, eu imi pun demisia pe masa, dar daca plec si eu se termina totul! Sper ca orasul sa vina langa mine."

"In caz de amanare pe 23 septembrie am speranta si convingerea ca oamenii care iubesc echipa, care rupeau balconul la tribuna oficiala la meciurile Otelului, vor veni langa echipa la greu. Cand echipa juca in Champions League, la usa avionului era plin de oameni de afaceri din Galati. Acei oameni ar face un gest de mare onoare sa ajute echipa acum, la foarte greu. Ganditi-va ce s-ar intampla daca as pleca si eu de la Otelul", a spus Cristi Munteanu la ProFM.

Otelul Galati, care a invins-o ieri cu 2-1 pe Bucovina Pojorata, are 6 puncte dupa patru etape in Liga a II-a.


Modifică setările cookies