Dan Petrescu CFR Cluj daniel birligea Sergiu Bus Superliga

„Niciodată nu e bine, de trei luni de când a venit! Nu știu ce se întâmplă cu ei!” Dan Petrescu 'pune tunurile' pe doi fotbaliști de la CFR Cluj 

CFR Cluj a câștigat meciul cu CS Mioveni din a treia etapă a Superligii României, scor 4-2. Dan Petrescu nu a fost mulțumit de joc și cere noi transferuri la echipă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Iulie 2022, 09:34
Data actualizarii: Duminica 31 Iulie 2022, 09:36

Campioana României a fost condusă în duelul din Gruia, însă a reușit să marcheze de trei ori în ultimele 15 minute ale primei reprize. CS Mioveni a mai marcat o dată după pauză, punând presiune pe jucătorii lui Dan Petrescu, iar imediat după al doilea gol al lui Rusu, meciul a fost întrerupt, după ce nocturna de 1.8 milioane de euro instalată anul trecut a cedat

După reluarea partidei, Ovidiu Hoban a reușit să mărească avantajul echipei sale și să închidă tabela de marcaj. Astfel CFR are două victorii și o înfrângere în startul noului sezon din campionat. Dan Petrescu nu și-a menajat jucătorii după înfrângere, criticând dur golurile încasate de Scuffet, aflat la primul meci în tricoul ardelenilor. 

Dan Petrescu cere întăriri în atac după meciul cu CS Mioveni 

Antrenorul a vorbit la conferința de presă și despre soluțiile pe care le are în atac, acolo unde tot Gabriel Debeljuh strălucește. Odată cu plecarea lui Marko Dugandzic la Rapid, Dan Petrescu s-a arătat indignat de situația a doi fotbaliști transferați în iarnă de CFR Cluj: Sergiu Buș (29 ani) și Daniel Birligea (22 ani)

„Mai avem nevoie de 2 jucători în atac. Sperăm să găsim ceva înaintea meciurilor din Europa, înlocuitor pentru Dugandzic. Stăm rău în atac. Dacă îi aveam pe Buș și Birligea... Buș niciodată nu e bine, de 3 luni de când a venit. Nici Birligea de două luni. Nu știu ce se întâmplă cu ei”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Transferat în iarnă de la Teramo, Daniel Birligea a jucat doar 6 meciuri în tricoul campioanei României, având și un gol marcat. De cealaltă parte, Buș, adus din Coreea de Sud, de la Seongnam, a jucat în doar patru meciuri din prima ligă, neavând nicio reușită. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!