Vasile Mogos CFR Cluj Otelul Galati Superliga

„Trebuia să rupem pământul!” Un jucător la CFR Cluj și-a „mitraliat” colegii după egalul cu Oțelul Galați

CFR Cluj a făcut doar egal, scor 0-0, pe teren propriu, cu Oțelul Galați, în ultimul meci al etapei a 13-a din Superliga.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Octombrie 2023, 23:26
Data actualizarii: Luni 23 Octombrie 2023, 23:28

La finalul meciului, Vasile Mogoș, fundașul dreapta al celor de la CFR Cluj, și-a taxat colegii pentru lipsa de agresivitate pe care au arătat-o în joc.

„Suntem toți faorte dezamăgiți. Oțelul, o echipă foarte bine organizată. A fsot un meci foarte greu, dar am fost foart moi. Trebuia să avem mai multă foame de gol, asta face diferența la o echipă ca a noastră. Dacă avem zece ocazii, nu putem să dăm un singur gol. Acum am avut una și trebuia să marcăm. Am întâlnit o echipă adresivă și a fost greu. Dar trebuie să ne gândim la noi. Bravo, Oțelul! Felicitări, Oțelul! Dar eu mai mult mă iau de echipa noastră.

  • Vasile Mogoș

Păi asta e problema. Când știi că ești la un punct de prima echipă... trebuie să rupem pământul. Să mănânci din iarbă... asta face diferența. Astăzi n-am făcut-o din nou... de asta sunt jos...

Motivația a existat, doar că a fost un meci extrem de gol. Fiecare echipă a avut ocazia de a marca. Dar a fost vina noastră, până la urmă, că nu am avut foamea aia de a da gol. Avem o ocazie, trebuie să dăm gol”, a spus Vasile Mogoș, la finalul meciului CFR Cluj - Oțelul Galați.

CFR Cluj - Oțelul Galați 0-0

În urma acestui rezultat de egalitate, CFR Cluj a irosit șansa de a se apropia la un singur punct de liderul FCSB și rămâne la trei lungimi în spatele vicecampionilor, pe locul doi în clasament.

În următoarea etapă, ardelenii se vor duela cu campioana en-titre, Farul Constanța, luni, 30 octombrie, de la ora 20:30, în timp ce Oțelul Galați va primi vizita lui FC Hermannstadt sâmbătă, 28 octombrie, ora 14:00.

Echipele de start

  • CFR Cluj: Sava - Mogos, Kresic, Ajeti, Morgan - Cvek, Muhar, Deac - Otele, Juricic, Bîrligea
  • Oțelul Galați: Dur-Bozoancă - Zhelev, Cisse, Lovric, Gomes - Cisotti, Lopez, Teles - Frederic, Pop, Tănasa
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!