Dorinel Munteanu CFR Cluj Otelul Galati Superliga

GALERIE FOTO Dorinel Munteanu a încurcat-o pe CFR, iar la final s-a emoționat: "Le mulțumesc! Vechea conducere nu știe ce am făcut"

Oțelul Galați, echipă antrenată de Dorinel Munteanu, a plecat cu un punct după remiza cu CFR Cluj, din Gruia, scor 0-0.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Octombrie 2023, 23:28
Data actualizarii: Luni 23 Octombrie 2023, 23:28
Dorinel Munteanu, fost jucător și fost antrenor la CFR Cluj, a fost omagiat de clubul din Gruia. Fostul internațional a primit un tricou cu numărul 8, iar Dorinel a recunoscut la finalul meciului că a fost emoționat, mai ales că vechea conducerilor a ardelenilor nu i-a arătat aceeași recunoștință.

Dorinel Munteanu a încurcat-o pe CFR, iar la final s-a emoționat

În ceea ce privește jocul, Dorinel Munteanu se declară foarte mulțumit de punctul obținut, chiar dacă Oțelul a avut câteva șanse bune de a marca.

"Am câștigat un punct foarte important și foarte meritat după aspectul jocul. Am știut ce adversar avem, o echipă invincibilă pe teren propriu. Jucătorii noștri au făcut o partidă exactă. Nu știu dacă în afară de fazle fixe adversarii au fost periculoși. Noi am avut 2-3 ocazii, puteam să marcăm, dar eu cred că un punct este mai mult decât meritat.

Am jucat cu foarte multe echipe cu atacuri foarte bune. N-am făcut un antijoc, am încerat să ieșim pe contraatac. Jucătorii mei au făcut o partidă exactă. Am jucat contra echipei care a fost campioană în 5 din ultimii 6 ani, dar azi nu s-a văzut diferența.

Am avut ocazii mari în prima repriză și puteam marca. Sunt mulțumit pentru un punct câștigat contra CFR-ului. Acest punct va fi și mai important dacă am câștiga jocul de acasă cu FC Hermannstadt. 

Le mulțumesc celor din conducerea lui CFR pentru acest gest. Sincer, m-a emoționat. Toată lumea știe ce am făcut pentru CFR. Vechea conducere nu a știut, deși am jucat de multe ori aici. Acest gest făcut de noua conduere sincer m-a emoționat", a spus Dorinel Munteanu.

Oțelul Galați a ajuns la două victorii, nouă remize și două înfrângeri în primele 13 etape. Trupa lui Dorinel Munteanu ocupă locul 9, cu 15 puncte, iar în runda următoare va primi vizita lui FC Hermannstadt.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!