Liga 1

„Toți abia așteptau ca CFR să facă un pas greșit!” Reacțiile jucătorilor campioanei după prima înfrângere din sezon 

CFR Cluj a pierdut deplasarea cu Botoșani, 1-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 23:32
Data actualizarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 23:37

Campioana României a întâmpinat primele probleme în acest sezon, chiar la revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică. Astfel, CFR Cluj face primul pas greșit, dar rămâne lider în clasament, la 4 puncte distanță de Rapid.

Mihai Bordeianu, revenit și el în Gruia în această perioadă de transferuri, la cerințele antrenorului, a vorbit la finalul meciului, punctând că există persoane care așteptau o astfel de înfrângere a ardelenilor. 

„Primul meci al meu la reîntoarcere, dar cred că toți abia așteptau ca CFR să facă un pas greșit. Îmi pare rău că a venit acum, așa e fotbalul, nu contează câte ocazii ai, important e ce scrie la final. Cred că fiecare și-a dorit să câștigăm, am avut și ghinion, am dominat, dar cred că le-am dat pe toate în meciul cu Steaua (n.r FCSB). 

Trebuie să ne adunăm, timpul nu ne așteaptă, vin meciuri unul după celălalt. 

Nu trebuie să găsim scuze, cine a fost la națională, cine s-a accidentat, suntem un lot destul de mare, suntem campioana României, nu trebuie să căutăm scuze. 

Ambele competiții sunt importante, fiecare meci trebuie să îl luăm în parte și să îl câștigăm, chiar dacă uneori nu ne iese”, a declarat Bordeianu la finalul meciului. 

Manea: „Nu mergem să dăm cu sapa la câmp” 

Cristi Manea, revenit de la națională, a vorbit și el despre rezultatul din această seară. Fundașul a vorbit și despre absențele din lot și a declarat că în ciuda acestora, campioana României ar trebui să câștige. 

„Cred că în ultimii 30 de metri trebuia să fim mai inspirați și să băgăm mingea în poartă. E bine că ne-am creat ocazii, dar trebuie să muncim mai mulți și să câștigăm. 

Da, normal că am simțit absențele, sunt jucători de calitate, dar trebuie să câștigăm. Asta este meseria noastră, nu mergem să dăm cu sapa pe câmp, suntem privilegiați că jucăm fotbal, facem ce ne place și câștigăm bani din asta. De obicei pierdem aici, dar câștigăm în play-off, sper să fie așa și sezonul acesta”, a spus Manea.  

CITESTE SI

Modifică setările cookies