EXCLUSIV „Sunt stupefiat și consternat!” Reacția lui Adrian Mititelu după declarațiile făcute de Robert Popa! Ce se întâmplă cu tânărul portar

Robert Popa Adrian Mititelu FCU Craiova Superliga Adrian Mititelu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Februarie 2023, 18:46
Data actualizarii: Vineri 17 Februarie 2023, 18:47

Adrian Mititelu a reacționat în urma declarațiilor pe care Robert Popa (19 ani) le-a făcut. 

Tânărul portar a făcut acuzații serioase la adresa conducerii, dezvăluind că Adrian Mititelu Jr l-ar fi amenințat la pauza meciului cu CSU Craiova. În urma dezvăluirilor făcute de Robert Popa, finanțatorul echipei, Adrian Mititelu a reacționat, arătându-se consternat de declarațiile făcute de jucător. 

Ce a spus Adrian Mititelu despre declarațiile lui Robert Popa 

Patronul oltenilor a pus declarațiile făcute de Popa, despre care a spus că sunt false, pe seama frustrării din cauza faptului că și-a pierdut postul de titular în echipa lui Nicolo Napoli. Mai mult, Adrian Mititelu a ținut să precizeze că portarul urma să primească din nou șansa de a apăra. 

Mititelu a declarat că cel care l-ar fi îndemnat pe Popa să vorbească ar fi tatăl jucătorului. Finanțatorul a spus că își menține părerea bună despre calitățile goalkeeper-ului și și-a arătat încrederea că poate fi un atu în continuare. 

„Sunt stupefiat și consternat că a putut să spună astfel de aberații și de lucruri neadevărate, pe de altă parte, acum realizez că a făcut asta pentru a-și justifica gestul urât de a nu accepta concurența la echipă și de părăsi echipa efectiv fără nicio acoperire morală, regulamentară. E un tânăr teribilist, un mare talent, un portar foarte bun, care însă nu a fost obișnuit cu postura de rezervă. 

El de la Liga 3 până la Liga 1 a fost în cea mai mare parte a timpului titular, iar acum dintr-o dată s-a întâlnit cu o concurență care a făcut pentru o perioadă să fie și rezervă. Și-a exprimat nemulțumirile de foarte mult timp, am încercat să îi explicăm că va veni și vremea lui. De fapt era și în plan ca în următoarele 2-3 meciuri să intre și el, dar nu puteam să îl scoatem pe Gurău din poartă, care se află într-o perioadă foarte bună, de când e în poartă nu am pierdut niciun meci. 

Un băiat care se pregătește exemplar și e la fel de talentat ca Popa. Pentru mine, amândoi au aceeași valoare sportivă și umană. Nu puteam să fac deosebiri, din păcate el este sub influența nefastă a tatălui lui. Tot fotbalul românesc știe că Robert Popa are problema cu taică-su, el îl coordonează în toate aceste lucruri, problemele care sunt la națională, le știu cei din Federație, legate de modul de a se comporta. 

Ce să zic? E un tânăr care sper să își revină. Bineînțeles că rămâne, are contract valabil pe 3 ani de zile, vreau să spun că, cu toate lucrurile urâte spuse astăzi eu îl apreciez în continuare foarte mult și țin la el. E un copil, care pe fondul frustrărilor, că nu joacă, și instigarea tatălui său...a spus lucruri neadevărate, care nu îi fac cinste. 

El promite în continuare. E un copil răsfățat, a fost de mic și nu acceptă, când îi iei jucăria plânge. Eu zic că își va reveni, va înțelege că în viață trebuie să știi și cum să te comporți. Să vină la antrenamente, el lipsește de câteva zile, motivul e că nu joacă. Tatăl lui voia garanția că va fi titular, ceea ce e absurd, eu am sacrificat totul pentru echipă, nu pot să mă pun contra curentului și să bag în echipă jucător din moment ce concurența este în formă. 

Nu îl trimitem la echipa a doua, eu vreau să îl ajut să treacă peste eveniment, nu să adâncesc situația. Să se prezinte la echipă, să facă ce trebuie și va veni și vremea lui, fără presiuni și mici șantaje”, a declarat Adrian Mititelu pentru www.sport.ro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!