„Sunt dezamăgită de cum a scăpat! Doamne ferește să mai ologească pe cineva!” Andreea Hanca, reacție dură după faultul horror al lui Dawa 

andreea hanca FCSB Joyskim Dawa Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Noiembrie 2023, 12:09
Data actualizarii: Joi 16 Noiembrie 2023, 12:11

Sergiu Hanca (31 ani) s-a operat după accidentarea suferită în meciul cu FCSB, în urmă cu câteva săptămâni, după intrarea dură a lui Joyskim Dawa. 

Mijlocașul Petrolului a părăsit terenul în lacrimi după doar 29 de minute de joc, după o intrare dură a lui Joyskim Dawa, care a scăpat nesancționat, ci doar avertizat cu un cartonaș galben. În urma intrării fundașului de la FCSB, Hanca a fost nevoit să se opereze în Barcelona, la unul dintre cei mai buni medici, iar intervenția s-a încheiat cu succes. 

Care este starea lui Sergiu Hanca după operația la gleznă 

Andreea Hanca a zburat spre Barcelona, acolo unde va sta alături de soțul său pe toată perioada recuperării. Soția fotbalistului a dezvăluit de ce a ales acesta să se opereze în capitala Cataluniei, dar și cum vor decurge recuperările. 

„Sergiu este bine, încă sub efectul calmantelor pe care le primește în spital. Nu am venit împreună la Barcelona pentru că luni a făcut investigațiile specifice și aștepta să îi spună doctorul dacă trebuie operat, noi tot sperăm într-o minune. Însă verdictul doctorului a fost clar, trebuie operație.

Mulțumim lui Dumnezeu că a luat această decizie, pentru că după ce l-a deschis a văzut că înăuntru arată mult mai rău decât se vedea pe RMN. Vestea bună este că doctorul i-a garantat că o să aibă o glezna că nouă care va fi mult mai bună decât a fost vreodată. 

Doctorul este o somitate în lumea medicală, al doilea din Europa pe operațiile de glezna. Pot spune că Sergiu este foarte norocos că a ajuns pe mâinile lui. Lucrul acesta se datorează exclusiv conducerii clubului Petrolul Ploiești cărora le vom rămâne veșnic recunoscători.

Sergiu are un pariu cu el, că de Sărbătorile de Iarnă va fi acasă și am mare încredere în el. Va face zilnic recuperare, dimineață fizioterapie apoi antrenament specific pentru gleznă.

Seara are încă un antrenament personal care va începe cu mers pe plajă, în nisip, că apoi să treacă la alergări. Va fi mai antrenat și mai pregătit că niciodată. În mod normal, în total, în patru luni de la accidentare ar trebui să revină. Eu însă îl cunosc pe soțul meu care este de o ambiție ieșită din comun și sunt sigură că va reuși o recuperare în timp record”, a declarat Andreea Hanca pentru Fanatik

Andreea Hanca, reacție dură la adresa lui Joyskim Dawa 

Totodată, întrebată despre starea psihică a soțului său, Andreea a recunoscut că ea a fost mult mai afectată decât el și s-a arătat mâhnită de faptul că Joyskim Dawa nu a fost sancționat corespunzător pentru intrarea sa. 

„Sergiu, contrar situației, psihic este mai bine că niciodată, sunt uimită de el. Parcă s-au inversat rolurile între noi. Eu două săptămâni am fost dărâmată, am fost foarte furioasă pe situație și pe cel care i-a provocat această accidentare. Nu am putut să accept, însă el mereu îmi ridică moralul, îmi spunea că ne vom ridica din nou, și că de dată asta va și și mai bun. E incredibil!

Când am aflat cât de gravă este accidentarea am clacat. Nu am putut să accept că cineva îi poate face așa ceva. Dacă era ceva involuntar puteam să accept, însă intenția la acea intrare efectiv nu mi-o pot scoate din minte. Și să văd și modul în care a scăpat cel care a făcut-o îmi provoacă o dezamăgire maximă, pentru că, Doamne ferește!, să mai ologească pe careva!”, a adăugat soția jucătorului. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!