VIDEO „Și lui Tănase eu i-am dat banderola!” Nicolae Dică a comentat decizia de a-l numi căpitan pe Octavian Popescu 

Ultimele săptămâni au fost pline de schimbări pentru vicecampioana României, atât la capitolul transferuri, cât și în rândul staff-ului. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 05 August 2022, 16:11
Data actualizarii: Vineri 05 August 2022, 16:14

FCSB și-a schimbat antrenorul după decizia lui Toni Petrea de a părăsi banca tehnică, Nicolae Dică fiind numit în locul său. Totodată, au existat și plecări de la echipă, cea mai importantă fiind cea a căpitanului Florin Tănase. Vicecampioana a făcut și o serie de transferuri însă, obiectivul fiind accederea în grupele UEFA Europa Conference League. 

Odată cu plecarea lui Florin Tănase, banderola de căpitan i-a revenit lui Florinel Coman, iar următorii desemnați de Nicolae Dică sunt Octavian Popescu și Darius Olaru. Noul „decar” al roș-albaștrilor a purtat banderola pentru prima dată în meciul cu Dunajska Streda, după înlocuirea lui Coman. 

Nicolae Dică a vorbit despre banderola de căpitan de la FCSB 

La conferința de presă premergătoare meciului cu CS Mioveni din a cincea etapă a Superligii României, Nicolae Dică a fost întrebat despre Octavian Popescu și decizia de a-i oferi banderola de căpitan. Tânărul fotbalist va purta banderola cel puțin în următoarele 5-6 săptămâni după accidentarea lui Florinel Coman, iar antrenorul s-a arătat sigur pe decizia sa, reamintind că tot el a fost cel care l-a numit pe Florin Tănase căpitan. 

„Dacă am vorbit cu el, înseamnă că este pregătit. Dacă eu i-am dat banderola, înseamnă că este pregătit. Cum și lui Tănase i-am dat banderola atunci când am fost antrenor aici... atunci eu l-am pus pe Tănase căpitan”, a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.  

Modifică setările cookies