Gaz Metan Medias MM Stoica Superliga

„Se pregătesc de insolvenţă, faliment!” Un club din Liga 1, la un pas de dispariție. Înregistrează datorii uriașe

Probleme grave pentru un club din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 20:18
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 20:28

MM Stoica a anunțat că Gaz Metan Mediaș are probleme financiare serioase și că ar putea da faliment în perioada următoare.

Mediaș, datorii de 3.5 milioane de euro

„Mediaş are datorii de 3.5 milioane de euro. Se pregătesc de insolvenţă, faliment. În cinci ani, dacă e a doua insolvenţă... Dinamo nu e în aceeaşi situaţie, au trecut anii. Ştiu că în cinci ani, dacă erau două insolvenţe, era faliment. S-au întâmplat şi au fost atâtea cazuri, iar Clinceni te încurcă acum ca organizator. 

La noi nu există probleme financiare, noi, Craiovele, Sepsi, dar în rest?! Nu cred că există vreo ţară în care să se oprească 50% din drepturile de televizare (drept garanţie)”, a spus MM Stoica la Telekom Sport.

Două amenzi pentru Gaz Metan în ultimele zile

Atacantul care nu a evoluat deloc pentru Gaz, a dorit în prima fază să se ajungă la un acord comun cu conducerea Gazului și să îi se plătească suma ce o avea de primit, 160.000€, în mai multe rate, însă nu s-a ajuns la nicio înțelegere, iar penalitățile au urcat la 220.000€.

Datoriile față de jucător vor crește zilnic, iar în termen de 30 de zile, începând cu data de 19 ianuarie, dacă nu se achită suma în totalitate, Gaz Metan riscă să fie blocată la transferuri sau depunctată, iar în cel mai rău caz, retrogradată.

Tot în aceste zile, fostul președinte, Ioan Mărginean, a câștigat un proces împotriva clubului, acesta având de primit 50.000€ în termen de 5 zile, astfel echipa noastră va fi depunctată”, anunță gaziști.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!