Liga 1

Revenire neașteptată la FCSB pentru derby-ul cu Dinamo: "E în lot!"

Derby-ul Dinamo - FCSB este programat duminică, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe www.sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 20:08
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 20:09

FCSB a decis să îl includă în lotul pentru meciul din "Ștefan cel Mare" pe Ianis Stoica, în ciuda faptului că atacantul de 19 ani a acuzat în ultimele săptămâni probleme medicale și a făcut un singur antrenament alături de echipă.

Ianis Stoica, în lot pentru Dinamo - FCSB

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a anunțat că sunt șanse mici ca Ianis Stoica să fie titular, însă atacantul cu șapte goluri în acest sezon poate reprezenta o variantă pentru Toni Petrea în repriza secundă a derby-ului cu Dinamo.

De asemenea, oficialul de la FCSB îl vede pe Ianis Stoica favorit la titlul de golgheter în sezonul următor.

"Azi s-a antrenat, e primul și singurul antrenament făcut. Nu știu dacă va juca mâine sau nu. E în lot, dar eu vă spun cu toată sinceritatea. Eu îl văd la anul pe Ianis, dacă e sănătos.... i-aș da cea mai mică cotă la golgheter. La 19 ani! Știu că vor crește și ceilalți, iar el este marcator.

El a stat în carantină, că și la amigdalită se stă în carantină, am aflat și eu acum. A fost sub tratament de antibiotic. Ieri a venit pentru prima dată, medicul nostru l-a ținut tot separat și a făcut bicicletă la sală, iar azi a intrat cu echipa și s-a prezentat destul de bine în antrenament. E posibil ca mâine să joace. Aproape imposibil să joace de la început, dar e posibil să intre", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Ianis Stoica este una dintre revelațiile sezonului din Liga 1. Revenit la FCSB după ce a fost împrumutat la mai multe cluburi din Liga 2, atacantul a înscris șapte goluri și a oferit trei pase decisive în cele 18 meciuri disputate în toate competițiile.

Modifică setările cookies