„S-a enervat Ciobi!” Mihai Stoica, replici dure pentru Ciobotariu și Bălănescu după ce oficialii lui FC Voluntari i-au răspuns: „De nea Bălănescu strategu' mai știți ceva?”

Mihai Stoica Bogdan Balanescu Liviu Ciobotariu Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 20 Mai 2022, 14:09
Data actualizarii: Vineri 20 Mai 2022, 14:14

Continuă 'războiul' de la distanță dintre FC Voluntari și FCSB, după remiza din penultima etapă a campionatului, 2-2. 

Oficialii roș-albaștrilor i-au acuzat pe ilfoveni pentru modul în care au abordat meciul din campionat, când au decis să trimită titularii, în ciuda faptului că urmau să dispute meciul din finala Cupei României la câteva zile distanță. Mai mult, Gigi Becali a acuzat că FC Voluntari ar fi încasat prime din partea lui CFR Cluj pentru a pune probleme vicecampioanei României. 

Replica ilfovenilor a venit prin Bogdan Bălănescu, președintele clubului, care l-a și atacat pe Mihai Stoica, cel care a acuzat deciziile luate de oficialii lui FC Voluntari. După finala Cupei României, câștigată de Sepsi, 2-1, antrenorul Liviu Ciobotariu a venit și el cu o replică pentru Mihai Stoica și Gigi Becali. 

„S-a enervat Ciobi!” Mihai Stoica, replici dure pentru Ciobotariu și Bălănescu după ce oficialii lui FC Voluntari i-au răspuns

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, le-a răspuns celor doi după finala pierdută, în stilul caracteristic, având replici ironice la adresa lor. 

„S-a enervat Ciobi. Că de ce am comentat. Păi am comentat doar că și-a pus în pericol trofeul și bonusul. Asta înainte de finală. Dacă bătea, ne dădea peste nas cu forță. N-a bătut.

A, am mai comentat că, dacă au luat bani din altă parte, e penal. Nu numai că trebuie plătite taxe, ci și că se nasc interpretări. Multe.

Sepsi nu și-a pus în pericol trofeul. A jucat cu rezervele la Craiova, unde a mai și bătut. Doar 5-0. Mai mult nu s-a putut.

De nea Bălănescu strategu’ mai știți ceva? Că ieri era viteaz prin declarații. Înainte de finală. Că cică ăia adevărații n-au timp de scris pe FB. Păi eu scriu repede, șefulică, nu silabisesc. Plus că dorm puțin noaptea. Îmi permit să și citesc ce se mai scrie pe FB”, a scris Mihai Stoica pe pagina de Facebook. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!