Mihai Stoica și Gigi Becali, la Comisii! Amenda primită de managerul general al FCSB

Mihai Stoica Comisia de Disciplina si Etica FCSB FRF Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Mai 2022, 22:13
Data actualizarii: Miercuri 18 Mai 2022, 22:14

Mihai Stoica și Gigi Becali au fost reclamați de Comisia Centrală a Arbitrilor, respectiv Federația Română de Fotbal, iar cazurile au ajuns pe masa Comisiei de Disciplină și Etică din cadrul FRF.

Într-un comunicat pe site-ul FRF, Comisia de Disciplină și Etică anunță că a admis sesizarea făcută de Comisia Centrală a Arbitrilor și l-a sancționat pe Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, cu avertisment și o amendă de 5.000 de lei pentru anumite declarații făcute în spațiul public la adresa arbitrajului.

Mihai Stoica și Gigi Becali, la Comisii! Amenda primită de managerul general al FCSB

Decizia este motivată de un articol din Regulamentul Disciplinar, care face referire la "comportarea jignitoare, calomnioasă și declarații care afectează imaginea fotbalului".

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a fost și el reclamat de Federația Română de Fotbal, însă Comisia de Disciplină și Etică nu precizează motivul. Cazul a primit termen pentru 25 mai.

"Admite cererea formulată de reclamanta Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva pârâtului Mihai Stoica.

În temeiul art. 52.2.b și 4 cu aplicarea art. 12, 14 Bis din RD, sancționarea pârâtului Mihai Stoica cu Avertisment și penalitate sportivă de 5000 lei", a transmis Comisia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!