edward iordanescu Bogdan Stelea Echipa Nationala Gigi Becali Octavian Popescu Nationala

Jucătorul din Generația de Aur, de partea patronului FCSB după declarațiile făcute: „Ultimul lucru pe care mi-l doresc vreodată, să îi dau dreptate lui Becali!” 

Naționala României are o remiză și un eșec în primele meciuri jucate sub comanda lui Edward Iordănescu. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 31 Martie 2022, 08:31
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 08:36

„Tricolorii” au pierdut duelul cu Grecia, 0-2, și au remizat în meciul de la Israel, 2-2, astfel că debutul lui Edward Iordănescu nu a fost cel așteptat. Imediat după remiza din Israel au apărut și primele critici la adresa selecționerului, în contextul în care naționala a condus cu 2-0 la pauză și a fost egalată în a doua repriză. 

Unul dintre cei mai vehemenți a fost Gigi Becali, patronul de la FCSB, care l-a criticat dur pe Edward Iordănescu, fostul său antrenor, din cauza faptului că Octavian Popescu (19 ani), perla roș-albaștrilor, nu a primit mai multe minute. Tânărul fotbalist a fost trimis în teren în minutul 61 cu Grecia, marcându-și astfel debutul, în timp ce în duelul cu Israel a bifat doar 11 minute de joc. 

Gigi Becali, apărat de Bogdan Stelea după declarațiile făcute: „Ultimul lucru pe care mi-l doresc, să îi dau dreptate lui Gigi Becali!” 

Patronul roș-albaștrilor este susținut în declarații de Bogdan Stelea, fostul mare portar al Generației de Aur. Fostul goalkeeper este de aceeași părere cu Gigi Becali, punctând că Octavian Popescu ar fi trebuit să primească mai multe minute de joc. 

Totodată, Stelea a ținut să evidențieze faptul că toți fotbaliștii mari ai României au primit încredere încă de tineri, iar asta i-a ajutat în cariere. 

„Eu spun clar, trebuia să-i dea mai multe minute lui Octavian Popescu. Dacă te gândești că joacă slab, nu-l mai bagi niciodată.

E ultimul lucru pe care eu mi-l doresc vreodată, să-i dau dreptate lui Gigi Becali, dar eu îi dădeam mai multe minute lui Octavian Popescu. O spun clar, da.

Toți marii jucători care au fost și au făcut carieră la echipa națională au fost jucători cărora li s-a dat încredere de tineri Luați-l pe Balaci, pe Dobrin, pe Hagi, luați pe cine vreți.

Are calitate, a arătat în campionat”, a declarat Bogdan Stelea la Digi Sport. 

Și Ion Crăciunescu este de acord cu afirmațiile făcute de Gigi Becali: „Da, are dreptate (n.r. - Gigi Becali). Tavi Popescu trebuia să joace mai mult. Dacă nu-l folosești acum, atunci când?”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!