VIDEO EXCLUSIV „Pe cine deranja Strizu? Se ducea acolo, mai spunea un banc!” Reacție după anunțul că FCSB își schimbă antrenorul principal 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 10:49
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 11:20

Mihai Stoica a anunțat că Leo Strizu ar putea pleca din funcția de antrenor principal al FCSB-ului. 

Managerul general al roș-albaștrilor anunța că nu se știe dacă Leo Strizu, care este antrenorul din acte al FCSB-ului, însă nu a fost luat în cantonamentul echipei din Antalya, va mai rămâne la echipă. Printre variantele vehiculate a apărut și numele lui Ionuț Luțu, care urmează școala de antrenori. 

Dumitru Dragomir, siderat de situația de la FCSB: „De ce să strici taraba?”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit la „Ora exactă în sport” despre situația de la FCSB, având cuvinte de laudă la adresa lui Luțu. Cu toate astea, fostul șef LPF a declarat că nu înțelege de ce vor să renunțe roș-albaștrii la colaborarea cu Leo Strizu, punctând și cât de grea este meseria de antrenor. 

„E de o istețime rară (n.r. Ionuț Luțu), altfel nu îl ținea Becali atâta timp după el, iar el de asta ar trebui apreciat, că rezistă lângă el. Dacă nu ai stăpânirea necesară și caracter nu poți rezista. 

Prostul mers al lucrurilor la Steaua (n.r. FCSB), când începe să meargă bine, cineva strică. Pe cine deranja dacă Strizu se ducea acolo, mai spunea un banc, o poantă, lucrurile au mers bine cu acești oameni, cu Pintilii și el. De ce să strici taraba? Dacă începi prost zici că nu a fost el.

Asta e o meserie, cum e pictura, zidăria, dacă ai talent poți antrena. Uitați-vă la Mourinho, nu a jucat fotbal mai deloc, unde este. Cum să fii mare fotbalist și să nu știi meserie, dacă ai practicat-o la nivel înalt, cu cei mai mari antrenori ai lumii, și dacă ești oligofren tot înveți. 

E nevoie de școală de antrenori, dar pentru fotbaliștii care au jucat peste 10 ani în prima ligă și au avut antrenori meritoși pentru ei, ar trebui să le dea într-un an de zile voie să antreneze. Cunosc mari fotbaliști din țara asta care nu au reușit și de o inteligență incredibilă și alții care rup gardul când vorbesc au rezultate de te miri ce”, a declarat Dumitru Dragomir la PRO Arena. 

Leo Strizu, OUT de la FCSB: ”Probabil că nu va rămâne”

Leo Strizu a fost ”instalat” la FCSB după ce Nicolae Dică a plecat de la echipă. Oficialii ”roș-albaștrilor” au căutat un tehnician care deține licența PRO, dar în cele din urmă au apelat la serviciile ”omului de încredere” de la club.

"A fost. Nu ştim, în momentul ăsta, dacă va mai fi tot el. Nu ştim dacă el va continua. Nu cred că poate cineva să ne oblige să luăm antrenorul cu noi, dacă nu ştim dacă el va mai continua. Nu se ştie dacă va mai fi el în continuare!

Evaluăm situaţia, probabil că nu va rămâne Strizu. Îl trimitem acolo dacă el nu va mai fi? Asta căutam acum. Sunt şi alte probleme la momentul ăsta. Când vom decide, vom anunţa, când noul antrenor va ajunge la echipă", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!