EXCLUSIV „A avut câteva momente stânjenitoare!” Prima reacție după anunțul posibilei plecări a lui Leo Strizu de la FCSB

Leo Strizu FCSB mihai pintilii Superliga Leo Strizu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 10:27
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 10:34

Leo Strizu a preluat banca tehnică a vicecampioanei la sfârșitul lunii noiembrie, când l-a înlocuit pe Nicolae Dică, plecat în urma unor contre cu patronul FCSB.

Deși rolul său este unul mai mult decorativ, deoarece a fost numit pe banca vicecampioanei doar pentru că Mihai Pintilii nu are licența PRO, oficialii clubului se gândesc serios să-l elibereze din funcție și să numească un nou antrenor la echipă.

Gardoș: „A avut el câteva momente ceva mai stânjenitoare!”

„Nu știu care este motivul pentru care nu mai continuă Leo Strizu. Oricum, era clar, cred că știa și el că vine mai mult pentru a fi acolo pe bancă un antrenor cu licență.

A avut el câteva momente ceva mai stânjenitoare, pe la început, la momentul cu Miculescu și chiar cu Filip... m-am mirat puțin pentru că revenind la perioada 2010, când eram coleg cu Filip, Leo Strizu era colegul lui la echipa a doua și nu și-a adus aminte numele lui... mă rog, asta așa ca un detaliu.

Nu știu dacă au contat gafele astea în vreun fel, dar vedem cine vine sau cine va ocupa funcția asta”, a spus Florin Gardoș la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Înainte să facă pasul spre prima echipă a FCSB-ului, Leo Strizu s-a ocupat de echipa a doua a clubului patronat de Gigi Becali.

În vârstă de 55 de ani, Leonard Strizu a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei FCSB. Mihai Pintilii, cel care a fost interimar după demisia lui Nicolae Dică din 1 noiembrie, nu a putut fi instalat principal deoarece nu deţine licenţa Pro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!