Florin Prunea Academica Clinceni Liga 1 Superliga

„Oricine și-ar dori să meargă acolo!” Florin Prunea, gata să se întoarcă în Liga 1! Clubul care l-a impresionat

Florin Prunea (53 ani) s-ar putea întoarce în Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Decembrie 2021, 22:54
Data actualizarii: Marti 14 Decembrie 2021, 22:54

Fostul președinte al lui Dinamo și al Politehnicii Iași poate să semneze cu un club din Liga 1. Prunea a purtat mai multe discuții cu 'lanterna roșie' Clinceni, după cum a dezvăluit chiar el, însă deocamdată nu este nimic confirmat. 

Cu toate astea, fostul oficial al 'câinilor' s-a arătat impresionat de proiectul prezentat de Clinceni, sub noua conducere, mai ales după ce în ultimele trei meciuri nu au mai pierdut, înregistrând două victorii și o remiză. 

Florin Prunea: „Oricine și-ar dori să meargă la Clinceni!” 

„Am primit un telefon și am avut o discuție cu cineva de la Academica Clinceni. Dar de la o simplă discuție și până la ceva avansat e cale lungă. Pe de altă parte, nu pot să spun că nu sunt impresionat de Academica Clinceni. Echipa joacă.

A venit un nou investitor, a venit Sabin Ilie, a venit Augustin Călin. Se vede și în joc. Echipa ia foarte greu gol. Cele 7 puncte nu sunt întâmplătoare. Îl cunosc pe Adi Falub. Este un antrenor care lucrează foarte mult.

Eu nu sunt străin de Clinceni. Am prieteni foarte mulți acolo și îl cunosc pe primar. Îl apreciez. Este un om de cuvânt, am vorbit de multe ori cu el. E o bază de pregătire foarte bună la Clinceni. Cred că oricine și-ar dori să meargă la Clinceni”, a declarat Florin Prunea pentru ProSport

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!