Gica Hagi Florin Prunea Fotbal intern Declarație-manifest a lui Gică Hagi! Singura soluție prin care fotbalul românesc mai poate fi salvat

Gică Hagi îi răspunde lui Florin Prunea: ”Nu discutăm viziunea fiecăruia”

FRF a încercat să îl aducă pe Gică Hagi pe banca naționalei.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 08:15
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 08:47

Răzvan Burleanu a avut o întâlnire cu Gică Hagi, iar, după două ore de discuții s-a consemnat refuzul lui Hagi de a merge la echipa națională.

Florin Prunea s-a declarat foarte revoltat de întâlnirea dintre cei doi, mai ales că Burleanu a fost rivalul lui Gică Popescu la alegerile din 2014. Hagi a explicat de ce a mers la negoicieri cu Burleanu.

”Ne respectăm foarte mult, fiecare are opinia lui. Toţi cei din Generaţia de Aur au personalitate şi au dreptul la o opinie. Nu trebuie să gândească fiecare ca mine, să vorbească la fel ca mine.

Cei din Generaţia de Aur vor fi colegii mei pentru tot restul vieţii. Fiecare a spus părerea lui, toţi au fost mari jucători. Nu discutăm aici viziunea fiecăruia.

Eu nu vorbesc despre ce fac ceilalţi!. Singurul lucru concret este că eu m-am întâlnit cu preşedintele! Fiecare poate să spună ce doreşte el.

Eu am vrut să mă întâlnesc cu el, a fost prima propunere directă. Atunci când eşti invitat direct, de un preşedinte, e logic şi normal să ne întâlnim şi să vedem dacă există o cale. Nu a existat! Ştiam că nu e corect să lăsăm loc de interpretare, eu n-am vrut.

El credea că se poate, dar iată că nu se poate. I-am mulţumit, aş fi fost onorat să preiau naţionala, dar nu se poate!

Am discutat despre fotbal timp de două ore, despre ce să vorbim? Am discutat despre cum ar trebui să arate lucrurile”, a spus Hagi, la Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!