Dănuț Lupu intervine în conflictul Prunea - Dumitrescu: „Ce ți se umflă vena? Dacă îți dă un post la FRF, ești cuminte!”

Danut Lupu Florin Prunea Generatia de aur Ilie Dumitrescu Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 16:57
Data actualizarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 17:06

Foștii coechipieri ai „Generației de Aur” s-au contract dur pe subiectul Răzvan Burleanu. 

Ilie Dumitrescu a apreciat inițiativa lui Răzvan Burleanu de a-i solicita lui Gică Hagi o întâlnire pentru a-i propune postul de selecționer. Cunoscut ca un un mare contestatar al președintelui FRF, Florin Prunea și-a mustrat, în direct, fostul coleg de la echipa națională, adresându-i cuvinte dure, precum: „Să-ți fie rușine, Ilie! Cu ce drept vorbești tu în numele 'Generației de Aur'?”. 

Dănuț Lupu este de partea lui Ilie Dumitrescu în acest conflict al ideilor și îi reamintește fostului portar că la fel a procedat și cu Mircea Sandu, până să primească un post în cadrul Federației. 

Lupu: „Lasă-i pe ăia titulari să vorbească, Florine”

Ilie Dumitrescu a demonstat că este un mare domn în dialogul cu Prunea. Păi, băi, Florine, ce voiai tu să facă Ilie? Ce ți se umfla așa vena? Dacă îl ataca pe Burleanu era fratele tău? Era bine? Toată lumea știe că ai boală pe Burleanu, dar dacă îți dă un post pe la FRF, să vezi ce cuminte ești tu.

Păi, ai uitat ce făceați voi, tu cu Lupescu? Cât circ ați făcut în stradă împotriva lui Mircea Sandu? Iar după ce ați primit posturi la FRF, mielușei. Păi tu vorbești de caracterul lui Ilie? Tocmai tu? Ilie a refuzat post de la Burleanu, dar tu ai refuzat postul de la Mircea Sandu? Ilie nu a mințit cu nimic și a spus exact cum au stat lucrurile. Ai ajuns tu să îl tragi la răspundere pe Ilie? Băiatul ăsta a fost unul dintre cei mai buni jucători ai României în meciul cu Argentina, un fost mare fotbalist al Stelei și internațional, iar tu așa vorbești cu el? Așa vorbești cu fostul tău coleg de națională?

Dar, te întreb eu pe tine ceva: tu în numele cui vorbești? Pe tine te-a mandatat cineva să vorbești în numele 'Generației de Aur'? Ai acordul de la cineva să iești tu și să tot vorbești, că de Ilie am văzut că te-ai luat. Lasă pe alții să vorbească, Florine. Lasă-i pe ăia titulari. Pe Stelea, Hagi, Popescu, Ilie Dumitrescu, Petrescu, Belodedici, Răducioiu. Lasă-i pe ăia să vorbească și nu mai învrăjbi tu lumea împotriva lui Burleanu, că Ilie nu a greșit cu nimic. De ani de zile tot alimentezi conflicte între 'Generația de Aur' și Răzvan. Iar, dacă tu te iei de Ilie, ca să nu vorbească în numele 'Generației de Aur', păi tu în numele cui vorbești? Lasă-l pe Gică Hagi să vorbeacă că are tot dreptul. Ai ajuns tu avocatul generației de câțiva ani și nu știm noi?”, a declarat Dănuț Lupu pentru propsport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!