VIDEO Florin Prunea îl face praf pe Răzvan Burleanu: ”E precum Ceaușescu. Domnule Dîncu, luați-l de acolo!”

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 16:14
Data actualizarii: Marti 16 Noiembrie 2021, 17:14

Florin Prunea i-a făcut praf pe cei din Federația Română de Fotbal, după ratarea calificării la Campionatul Mondial și rezultatele slabe de la naționalele de tineret.

Fostul mare portar al ”Generației de Aur” l-a atacat din nou pe președintele FRF, Răzvna Burleanu.

„Rezultatul cu Italia U20 nu e un rezultat care să ne facă cinste. Nu cred că asta e valoarea fotbalului românesc. Ne-au bătut jucători de Serie B și Serie C. Asta înseamnă falimentul unui sistem, care de 8 ani profită de sărăcia fotbalului românesc și cumpără voturi.

  • Florin Prunea

Avem un președinte care de 8 ani e într-o campanie electorală. Domnule Dâncu, luați-l de acolo! Puneți-l ambasador, șef de ceva... Omul are calități, dar nu de fotbal. Calitățile lui sunt securisto-comuniste și nu au nimic în comun cu sportul, cu fotbalul. Sigur îl pregătiți pentru altceva, dar a venit momentul când vor plăti politic.

Florin Prunea: ”Burleanu e precum Ceaușescu”

Singurii care pot schimba ceva în fotbalul românesc, la nivelul FRF, sunt suporterii, printr-o mișcare fără precedent. Suporterii să-și pună punctul de vedere. Ne întreabă lumea: «Florine, chiar nu putem scăpa de asta?». E momentul ca societatea civilă să facă ceva. Altfel nu se poate! E un sistem politizat până în măduva oaselor. 

Când îl văd pe karatistul Vișan care spune «Mie îmi plac karatele și să iau primă de calificare»... Ar trebui zburați din Casa Fotbalului, pe care au preluat-o, iar primul lucru pe care l-au făcut a fost să dea jos pozele cu noi. 

Fotbalul merge într-o direcție greșită! Uitați-vă la competițiile organizate de FRF. Avem fotbaliști și antrenori ne plătiți cu lunile... Își bat joc de toți. Ați văzut acum cum arată președintele? Ce îmbujorat e? Ce Mercedes are? Are conturi, case... A venit momentul ca suporterii să ia decizii. Nu se mai poate! 

Acum, tot ce contează sunt voturile. Începând de la convocările la naționale mici. Eu sunt siderat de faptul că instituțiile statului nu intră peste el.

Burleanu e precum Ceaușescu. Cât de nenorocit să fii să-l pui pe Rădoi să dea o dare de seamă? El și Stoichiță l-au lăsat singur pe Rădoi. De Mirel și-au bătut joc. L-au umilit! Mă așteptam să dea o explicație, dar s-a ascuns în Casa Fotbalului. Băi fraților, aduceți altul! Măcar unul care să-și ia consilieri buni, care să-l învețe”, a spus Florin Prunea.

Este pentru a șasea oară la rând când naționala României ratează un Campionat Mondial. „Tricolorii” au ratat și edițiile din Coreea de Sud/Japonia 2002, Germania 2006, Africa de Sud 2010, Brazilia 2014, Rusia 2018 urmând absenţa de la Qatar 2022.

Urmărește conferința de presă în cadrul căreia Mirel Rădoi și-a anunțat demisia | VIDEO

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!