Dănuț Lupu îi răspunde lui Prunea: „Pe mine nu m-a deranjat când făcea pe milogul cu Negoiță?”

Danut Lupu Florin Prunea Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 14:36
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 14:42

Schimb de replici dur între Florin Prunea și Dănuț Lupu.

Negocierea dintre Gică Hagi și Răzvan Burleanu pentru preluarea naționalei a creat o dispută între componenții „Generației de Aur”. Florin Prunea i-a zis lui Ilie Dumitrescu: „Să-ți fie rușine!” pentru că a lăudat inițiativa președintelui FRF de a-l contacta pe „Rege”.

Dănuț Lupu s-a poziționat de partea lui Dumitrescu, iar fostul portar l-a acuzat că „este tonamatul lui Burleanu” și că se poziționează în tabăra care-i oferă mai mult. Iar Lupu a taxat aceste declarații și i-a amintit lui Prunea de niște întâmplări din trecut. 

Nu eu am fost eu coleg de cameră, el a fost coleg cu mine. L-aș ruga să-și retragă cuvintele pe care le-a spus, îmi aduc aminte de niște scrisori pe care i le băga lui Platini în buzunar.

Eu nu vreau să mă cert cu Florin. Dar când îmi dau o părere, dacă deranjează, ok. Și ei dau declarații. Pe mine nu m-a deranjat când făcea pe milogul cu Negoiță să îi ceară bani de cantonament?

Mulți din 'Generația de Aur' erau în conducera cluburilor când a fost ales Răzvan Burleanu. Acum, că Florin are o problemă cu Burleanu, asta nu înseamnă că toată lumea trebuie să aibă ceva cu Burleanu. Ce a avut Burleanu cu 'Generația de Aur'? L-a chemat pe Hagi să fie selecționer. 

Dacă Burleanu avea ceva cu Hagi, câștiga vreodată Viitorul campionatul? Rău e ușor să faci”, a declarat Dănuț Lupu pentru digisport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!