VIDEO „Oamenii să se gândească de 2-3 ori înainte să vorbească!” Charlambous a reacționat în cazul lui Joyskim Dawa 

Joyskim Dawa (27 ani) a fost victima rasismului după meciul FC Hermannstadt - FCSB, scor 2-2. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 19:04
Data actualizarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 19:05

Fundașul a fost eliminat în minutul 60, când echipa sa conducea pe tabelă, după ce a provocat penalty-ul care a dus la egalare. După meci, Dawa și-a asumat responsabilitatea pentru eroarea sa, care a costat echipa cele trei puncte, însă nu toți au fost mulțumiți. 

Jucătorul a postat pe internetn câteva dintre mesajele rasiste pe care le-a primit, ripostând pentru valul de ură la care a fost supus din partea unor oameni. 

Ce a spus Elias Charalambous despre situația lui Joyskim Dawa 

La conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe din a zecea etapă a Superligii, Elias Charalambous a vorbit și despre cazul lui Joyskim Dawa. Antrenorul a precizat, din nou, că nu are reproșuri la adresa fundașului său și a dorit să comentze și situația delicată. 

„Am vorbit despre el, e un jucător care a avut o prestație fantastică în acest sezon, face un efort spectaculos încă din pre-sezon, e un fotbalist care muncește zilnic. Greșelile fac parte din viață, se întâmplă, nu avem ce să îi reproșăm lui Dawa. Mi-ar plăcea să vorbesc și despre situația care l-a supărat atât pe el, cât și pe noi restul, rasismul e ceva ce nu are ce căuta în sport, chiar și în viață. 

Oamenii ar trebui să se gândească de 2-3 ori înainte să deschidă gura, nu este corect, suntem cu toții egali și cu toții la fel”, a declarat Elias Charalambous la conferință. 

Elias Charalambous, despre fanii FCSB

„Cred că nu doar suporterii noștri, ci toți din România au fost de partea lui Dawa, dar în general împotriva rasismului, e ceva normal. Știu că fanii noștri trebuie să călătorească și ei, sunt mereu alături de noi, mereu spun că suntem fericiți că vin, jucătorii au nevoie mare de ei, mai ales în momentele dificile, sunt sigur că vor fi din nou alături de noi, îmi doresc să îi facem fericiți, pentru că au mers mult alături de noi”, a adăugat antrenorul. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!