„O mare prostie!” Zăvăleanu, după ce Dusan Uhrin ar fi vrut să plece de la Dinamo din cauza restanțelor

Razvan Zavaleanu Dinamo Liga 1 Superliga Razvan Zavaleanu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 22:34
Data actualizarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 22:37

Răzvan Zăvăleanu, administratorul special al lui Dinamo, a lămurit situația lui Dusan Unrin, care ar fi vrut să plece din „Groapă” din cauza restanțelor financiare.

Oficialul dinamovist susține că nu s-a pus niciodată problema de așa ceva și că tehnicianul are întârziere o lună de zile la salariu și nu două, așa cum a apărut în presă.

Uhrin, concentrat pe partidele ce urmează

„E o mare prostie, nu are legătură cu realitatea. Nu ştiu de unde a apărut, pentru mine a fost o surpriză. Duşan Uhrin mi-a confirmat că nu a fost vorba despre o astfel de discuţie. Nici vorbă de o datorie de două salarii. Într-adevăr, e un salariu restant. Duşan e concentrat pe obiectivul de a salva echipa. 

Jucătorii sunt la zi, personalul este la zi, avem o mică întârziere la staff-ul tehnic, dar sper să o rezolvăm. E prima oară când se întâmplă de la deschiderea procedurii de insolvenţă. Se întâmplă pentru că, de la ultimele încasări până la drepturile TV, sumele de bani nu sunt suficiente pentru a acoperi toate obligaţiile lunare. 

Procedura de insolvenţă decurge bine, dar şi rezultatele echipei trebuie să ajute această procedură. Până la urmă, imaginea publică a acestui club e dată de rezultatele echipei, nu de ceea ce facem noi în backstage”, a susținut Răzvan Zăvăleanu, potrivit Primasport.

Dinamo ocupă locul 14 în clasamentul Ligii 1 și va juca sâmbătă în compania Academicii Clinceni, în etapa a șaptea din playout.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!