Liga 1

Când ar putea veni noi investitori la Dinamo! Anunțul făcut de Ioan Andone

Dinamo traversează o perioadă extrem de dificilă și lucrurile nu par să se îndrepte prea curând la gruparea din „Ștefan cel Mare”.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Aprilie 2022, 20:39
Data actualizarii: Joi 28 Aprilie 2022, 20:35

După ce au pierdut orice șansă de a se salva la retrogradare fără a trece prin barajul de promovare/rămânere în Liga 1, „câinii” au mai primit o lovitură și de la Nicolae Badea, deținătorul drepturilor asupra brandului „FC Dinamo”, care le-a cerut despăgubiri în valoare de un milion de euro și schimbarea numelui și a siglei.

Când ar putea veni noi investitori în „Groapă”

Ioan Andone, fost jucător și antrenor în „Ștefan cel Mare”, este de părere că lucrurile s-ar putea îmbunătăți pentru „roș-albi” în momentul în care vor fi demarate lucrările la noul stadion.

„Asta nu o mai înţeleg acum (n.r. despre siglă), eu ştiam că totul e la domnul Badea, acum ce a intervenit acolo între conducerea actuală a lui Dinamo şi domnul Badea, pentru că domnul Badea rămâne dinamovist.

Acum nu au ce să facă, trebuie să schimbe sigla, trebuie o nouă identitate. O nouă identitate, care trebuie să treacă şi prin perioadele astea, nu cred că se vor rezolva lucrurile şi va fi stabilitate la Dinamo, că se va reveni la ce a fost înainte.

Eu cred că investorii vor apărea când se va începe noul stadion şi se va termina, pentru că ai altă emulaţie în momentul în care ai un stadion nou, oamenii... vine lumea cu drag la stadion, o să fie un stadion în centrul Bucureştiului şi sunt convins că poţi să te gândeşti la nişte investitori care să îşi facă un plan de lungă durată, ca Dinamo să revină şi să se bată pentru cupele europene”, a declarat Ioan Andone, potrivit Orangesport.

Dinamo ocupă locul 14 în clasamentul Ligii 1 și va juca sâmbătă în compania Academicii Clinceni, în etapa a șaptea din playout.

Modifică setările cookies