VIDEO EXCLUSIV Dinamo, văzută ca favorită la barajul pentru menținerea în Liga 1. Care este marele dezavantaj al echipei din Ștefan cel Mare

Dinamo traversează o perioadă extrem de dificilă, iar lucrurile nu par să se îndrepte prea curând la gruparea din „Ștefan cel Mare”.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 13:38
Data actualizarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 15:06

Formația din "Ștefan cel Mare" are șanse mici să urce pe locul 13, ocupat în prezent de Chindia, care are șase puncte avans, astfel că adversara lui Dinamo de la baraj ar urma să fie ocupanta locului trei din Liga 2. În acest moment, FC Hermannstadt se află pe poziția secundă, iar U Cluj pe a treia treaptă a podiumului, cele două echipe fiind despărțite de două puncte, însă cu un meci mai puțin disputat pentru clujeni.

În ciuda faptului că nu a arătat o formă prea bună în campionat, Ioan Andone este de părere că Dinamo este favorită la baraj, însă are nevoie de mai multă agresivitate și dorință de a învinge. 

"Poate se va reveni. Într-un an de zile, dacă se rezolvă situația care este acolo, domnul Badea va ceda. Eu zic că Dinamo este favorită la baraj indiferent de adversar. Preasiunea e mare pentru că trebuie învățați să câștige. Ei nu mai știu să câștige. Își caută scuze, tot timpul își găsesc motive. La baraj întâlnesc una dintre echipele care câștigă, care se bat să promoveze... A fost problema jucătorilor. Marea majoritate de acolo nu realizează ce responsabilități are când îmbracă tricoul lui Dinamo", a declarat Ioan Andone pentru "Ora Exactă în Sport"

Vasile Miriuță e convins că Dinamo va retrograda

Vasile Miriuță (53 de ani), fost jucător și antrenor la Dinamo, este convins că echipa lui Dusan Uhrin va retrograda în cazul în care va întâlni la baraj Universitatea Cluj sau FC Hermannstadt. Singura salvare a "câinilor" ar fi să urec pe locul 13 și să înfrunte la baraj Concordia Chiajna, spune fostul internațional maghiar.

"Dacă Dinamo va juca barajul cu Sibiul sau cu U Cluj, nu va rămâne în Divizia A. Dacă va juca cu Chiajna, da, vor rămâne. Am văzut meciul lui U Cluj, foarte bună prima repriză.

Îi va fi foarte greu lui Dinamo, mai ales la ce probleme au. Jocul scârțâie. Eu nu văd nimic de când a venit Uhrin. N-am văzut nicio schimbare, nici organizare defensivă, care e cea mai ușor de antrenor. Pe atac n-am văzut nimic. N-am văzut o schimbare în bine la Dinamo. Sper să mă înșel și să se schimbe ceva, dar n-am văzut nimic pozitiv. Ăsta e adevărul", a spus Vasile Miriuță, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Modifică setările cookies