Mircea Rednic Dinamo Iuliu Muresan Superliga

EXCLUSIV E gata! Mureșan pleacă de la Dinamo! Mircea Rednic ”taie și spânzură” la club

Iuliu Mureșan a luat decizia de a pleca de la Dinamo, club pe care-l conduce din vară, din postura de director executiv.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 14:55
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 15:00

Se pare că Mureșan a fost deranjat de multe dintre lucrurile întâmplate în prezent la clubul din ”Ștefan cel Mare”. Din informațiile PRO TV și www.sport.ro, acesta nu este de acord cu strategia lui Mircea Rednic pentru perioada de iarnă și a încercat să-i impună o altă cale pentru redresarea echipei, dar fără succes.

Mureșan pleacă de la Dinamo! E deranjat de situația de la club

Acesta s-a opus și decizie de a-i scoate din lot pe Steliano Filip și pe Cosmin Matei, doi dintre cei mai experimentați jucători de la Dinamo.

S-au ridicat multe semne de întrebare cu privire la situația lui Mureșan la meciul dintre Dinamo și Farul, când acesta a lipsit, el fiind prezent tot timpul atunci când ”câinii” evoluează pe teren propriu.

Oricum, Mircea Rednic este singurul care decide acum destinele clubului. Bineînțeles, cu aprobarea administratorului judiciar Răzvan Zăvăleanu. Mureșan a fost ”scos din ecuație”, și a fost deranjat de faptul că nu mai are putere de decizie la club.

Mureșan a condus-o pe CFR Cluj timp de 17 ani, între 2001 și 2018. Din 2019 a devenit președinte la Hermannstadt, iar din vara anului 2021 este directorul executiv al lui Dinamo.

Mircea Rednic a dat din umeri când a fost întrebat de Mureșan

„Nu știu, a lipsit astăzi (n.r. - la meciul dintre Dinamo și Farul), e prima oară. O să-l sun. E responsabilitatea mea, el a lipsit de la meci, dar nu a lipsit de la strategii. Eu întotdeauna l-am anunțat și i-am spus care e situația. Din punctul meu de vedere, tot ce a venit nou, cu mine, nu a fost niciun dubiu”, a spus Rednic, la conferința de presă.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!