„Nu se poate pe drumul ăsta!” Reghecampf, mesaj pentru jucători înainte de meciul cu Gaz Metan

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 14:30
Data actualizarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 14:31

Universitatea Craiova se deplasează la Mediaș pentru ultimul meci al anului. 

Oltenii vin după șase meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, având trei remize consecutive în ultimele partide. Dezamăgirea în Bănie este extrem de mare, mai ales după începutul bun sub comanda lui Laurențiu Reghecampf, însă oltenii speră să încheie anul cu o victorie. 

Antrenorul a prefațat întâlnirea cu echipa lui Ilie Poenaru și a avut un mesaj pentru jucătorii săi, punctând cât de mult își dorește să plece de la Mediaș cu cele trei puncte. Reghecampf a ținut însă să vorbească și despre adversar, caracaterizând-o pe Gaz Metan drept 'o echipă bună, arțăgoasă'.

Laurențiu Reghecampf: „Avem foarte multe probleme!”

„Pentru noi e o perioadă foarte grea. Ultima partidă a fost, cred eu, cea mai slabă partidă de când am venit eu la Craiova. Sper ca jucătorii, în zilele acestea, să fi realizat că nu se poate pe drumul ăsta. Nu este nivelul lor, nu este nivelul nostru, nu este ceea ce ne dorim şi sper eu ca reacţia lor la Mediaş să fie una foarte bună. Doresc enorm de mult să terminăm anul acesta cu o victorie.

Avem foarte multe probleme de lot în momentul de faţă, dar sper ca până la ora jocului să reuşim să-i montăm pe toţi, să îi refacem pe toţi şi să putem avea un 11 competitiv. Gaz Metan Mediaş este o echipă bună, arţăgoasă, care se agaţă de orice. Sunt foarte periculoşi, mai ales la faze fixe, au jucători cu tehnică individuală bună... Vom avea o partidă dificilă”, a declarat Laurențiu Reghecampf la conferință. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!