Laurentiu Reghecampf anamaria prodan Anamaria Prodan-Reghecampf Universitatea Craiova Fotbal intern

Reghecampf nu a mai rezistat și i-a oferit ultimul răspuns Anamariei Prodan

Antrenorul Universității Craiova a emis un comunicat oficial în care și-a anunțat poziția în legătură cu divorțul de Anamaria Prodan.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Decembrie 2021, 13:02
Data actualizarii: Luni 13 Decembrie 2021, 13:38

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț. Iar, având în vedere ultimele evenimente din spațiul media, se pare că acesta nu se va produce pe cale pașnică. Mai ales că impresarul FIFA îl acuză pe Laurențiu Reghecampf de infidelitate și că își neglijează fiul de dragul amantei. 

Sătul de toată mediatizarea divorțului, antrenorul Universității Craiova a emis un comunicat oficial în care anunță că nu dorește să mai discute despre Anamaria Prodan, lăsând justiția să stabilească detaliile partajului. De asemenea, Reghecampf susține că nu și-a însușit niciun bun din moștenirea lasată de Ionela Prodan fiicei sale. 

Reghecampf: „Voi continua să-mi îndeplinesc rolul de tată!”

„Având în vedere evenimentele recente și faptul că aspecte din viața mea privată au fost mediatizate sistematic, doresc să clarific următoarele chestiuni:

Căsnicia mea nu face obiectul unei dezbateri de interes public, drept pentru care vă rog să-mi respectați decizia de a nu mă angrena în discuții vizând acest subiect. Copiii vor reprezenta întotdeauna o prioritate în ceea ce mă privește. Mă voi implica în educația lor cu aceeași dăruire, voi continua să-mi îndeplinesc rolul de tată, să le ofer dragoste și sprijin necondiționat. Orice alte declarații sau speculații constituie imixtiuni nefondate în viața mea privată.

Cu privire la moștenirea primită de către Anamaria de la regretata sa mamă, menționez că nu am revendicat niciun bun din componența acesteia și nici nu am formulat vreodată pretenții în acest sens. Având în vedere că pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale.

Reiterez faptul că am notificat posturile de televiziune și publicațiile online cu privire la obligația de a-mi fi respectată viața privată. Dacă nu se va da curs solicitărilor formulate în conformitate cu legea, îmi rezerv dreptul de a apela la concursul organelor abilitate în vederea sancționării oricărei intruziuni în viața privată.

Aparițiile mele publice se vor concentra pe activitatea profesională desfășurată în calitate de antrenor. Nu intenționez să mă implic în discuții de natură conflictuală care nu vizează aspecte de interes public și nici să răspund unor eventuale acuzații neîntemeiate, formulate în afara cadrului legal.

Mulțumesc tuturor pentru respect și înțelegere!”, a fost comunicatul emis de Laurențiu Reghecampf. 

Tehnicianul nu întâmpină o situație roz nici la Universitatea Craiova. Chiar dacă au obiectiv titlul, după 19 etape scurse din Liga 1, oltenii se află pe locul 5, cu 30 de puncte, fiind la 13 puncte de FCSB și la 21 de puncte de liderul CFR Cluj. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!